Stylewalker Night

2011. június 15. 10:13

Június 17-én a Belváros - A jövő városa egyik vezető programjának részeként ismét vár a Stylewalker Night. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar iparművészek munkáira.

2011. június 15. 10:13

Belváros-Lipótváros fontosnak tartja, hogy a minőségi, magyar tervezők termékeit áruló kisebb üzletek egyre népszerűbbé váljanak az itt élők és a turisták körében egyaránt. A Stylewalker Night során az érdeklődők több órán keresztül élvezhetik a boltok által szervezett programokat, részt vehetnek a nyereményjátékokon, valamint beleshetnek a kulisszák mögé is, személyesen is megismerkedhetnek a tervezőkkel.

A rendezvény másik fő célja a kortárs képzőművészek támogatása, így számos üzlet kiállításokon keresztül ad lehetőséget a bemutatkozásra június 17-én. Egész este 20 százalékos kedvezmény várja a látogatókat, és aki összegyűjti öt üzlet matricáját, még egy hétig kedvezményesen vásárolhat - plusz egy pálinka erejéig a Nobilis Pálinka vendége. Az ajándék pálinkát azok is élvezhetik, akik 2500 Ft felett vásárolnak egy üzletben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!