Utcazenészek Veszprémben

2011. július 08. 13:31

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Veszprémi Utcazene Fesztivált, ahol amatőr utcazenészek, magyar alternatív együttesek és világsztárok is felléptek.

2011. július 08. 13:31

Július 13-a és 16-a között rendezik meg a Veszprémi Utcazene Fesztivál, melynek során húsz amatőr utcazenész-együttes ad koncertet a dunántúli város központjában. Az utcazenészeken kívül könnyűzenei koncertekre is sor kerül, fellép például a Kiscsillag, a Punnany Massif, a Vad Fruttik, a brazil Célia Mara és a német Tape Five is.

A zenei programokon kívül gyermekrendezvények, táncbemutatók, beszélgetések és különböző kulturális programok is színesítik a kínálatot. Az fesztivál a nagyszínpad kivételével ingyenes, a fő helyszínen zenél többek között a német reggae atyja, a Gentleman is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!