Almodóvar kedvenc színésznőivel forgat

2012. április 18. 10:14

A The Brief Lovers című komédiában egy csapat ember keveredik viccesen katasztrofális helyzetbe. A spanyol mester új filmje állítólag saját, 80-as évekbeli punkos munkáit idézi majd.

2012. április 18. 10:14

Pedro Almodóvar új komédiája, a The Brief Lovers egy csapat emberről fog szólni, akik viccesen katasztrofális helyzetbe kerülnek – írja az Origo. A Screen Daily információi szerint a rendező nem csak a Beszélj hozzá!-ban és a Rossz nevelés-ben megismert Javier Cámarával dolgozik újra együtt, hanem két kedvelt színésznője, Lola Duenas (Volver, Megtört ölelések) és a Mindent anyámról főszerepét játszó Cecilia Roth is szerepel majd a filmben.

A lap úgy tudja, a spanyol mester legújabb alkotása saját, 80-as évekbeli punkos munkáira emlékeztet majd. A filmet nyáron kezdik forgatni Madridban, a bemutatót pedig jövő tavaszra tervezik – a kalózkodást kikerülve, a lehető legtöbb országban egyszerre. A The Brief Lovers-ben szerepel még Raúl Arévalo (Laza esküvő) és a mexikói José María Yazpik (Megváltás) is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!