Mi a trend? Mit kell inni tavasszal?

2012. április 23. 13:09

A Bock pincészetnél dolgozó Krenner Csaba szerint a tavasz a könnyű, reduktív fehéreké és könnyedebb vörösöké. A Borkultusz videójában Krenner Csaba elárulta azt is: idén is készítenek tradicionális eljárással készített pezsgőt chardonnay-pinot noir-hárslevelű-rajnai rizling alapanyagból - a nevén még gondolkoznak.

2012. április 23. 13:09

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durrbele
2012. április 24. 10:50
Bor akár az ételek izlés dolga.Vegának beszélhetsz az izletes marhapöriről.Kannáshoz szokottnak meg Boch borairól.Neki is vannak minőségileg gyenge ám drága borai.De valóban kár erről vitázni.Mindenki igya ami neki jólesik vagy amire telik.
wartog
2012. április 24. 08:19
Ja még annyit.A szekszárdi Vida bora kolosszális pl.a hatása mint egy Chateau Margaux.Ismerem nagyjából az országunk borait,a jobbakat,a Somlaikat, Balatoniakat stb,De mit lehet ennyit beszélni róla?
wartog
2012. április 24. 08:13
Szeretem a bort, főképp a jókat.A Villányi borokat, a Pécsieket különösen.De....egy picit mintha túl lenne ez a kérdés ragozva.Egy fél órát még beszélek a kérdésről aztán...sajnos nekem dolgom van.Olyan piedesztálra csúszott a borkérdés, ami megfekszi a gyomromat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!