20 évig ingyen Sziget?

2012. június 04. 15:11

Az idén 20 éves, jubileumi Sziget Fesztivál olyan vetélkedőt indít csapatok számára, mellyel heti bérletet, sőt, akár húsz éven át tartó belépést nyerhetnek Európa legrangosabb fesztiváljára.

2012. június 04. 15:11

A jubileumi huszadiktól kezdve akár további húsz évig ingyen bulizhat a Sziget Fesztiválon az, aki beszáll a vetélkedőbe. Nem kell más, mint összeszedni négy-öt barátot, akikkel csapatot alkotva lehet benevezni a játékra. Az előfeladatokat teljesítő első 60 csapat továbbjut a 20 órás online vetélkedőbe, ahol már a Sziget bérletekért folyik a küzdelem.

Az első három csapat minden tagja egy-egy ottalvós hetijeggyel a zsebében készülhet a végső megmérettetésre, amire a jubileumi fesztiválon kerül sor. Az utolsó fordulón újabb 20 órán keresztül küzdhetnek a fődíjért, az „örök” hetijegy birtokosa címért. A csapatok létszámától függően több mint húszan ingyen juthatnak be az idei Szigetre, a legjobb csapat tagjai pedig ingyen járhatnak a Szigetre még 20 évig.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!