Hajléktalanok kaptak hetijegyet a Szigetre

2012. augusztus 08. 13:21

Közel 30, a Hajógyári-szigeten élő hajléktalan kapott heti bérletet a szervezőktől a fesztiválra. A „kommuna” több területen is bekapcsolódik a fesztivál körüli munkákba.

2012. augusztus 08. 13:21

Közel 30, a Hajógyári-szigeten élő hajléktalan kapott heti bérletet a Sziget Fesztiválra a szervezőktől – közölte a rendezvény sajtóirodája szerdán. A sajtóiroda szerint a sok éve tartó gyakorlat szerint az egész évben a sziget területén élő hajléktalanok a fesztivál ideje alatt is maradhatnak.

A szabályok értelmében a hajléktalanok heti bérletet kapnak, így maradhatnak a fesztiválon, de nem zavarhatják a rendezvényt és a látogatókat – fűzték hozzá. Közölték azt is, a szigeten élő „kommuna” több területen is bekapcsolódik a fesztivál körüli munkákba; általában szemetet gyűjtenek vagy a pakolásban segítenek. Ugyanakkor vannak közöttük képzett emberek is, mint például az a határon túli magyar férfi, aki mérnöki képesítéssel rendelkezik, és több esetben részt vett különböző árusító pavilonok felépítésében – közölték.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2012. augusztus 09. 11:26
Ez jó. :) Respect!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!