Tovább árulják a drogokat Ozorán

2012. augusztus 12. 15:40

Újra előkerültek a dealerek Ozorán, miután a résztvevők elmondása szerint csütörtök óta a rendőrség az egyszerű fesztiválozókat nem ellenőrizte – derül ki a Hír TV újabb rejtett kamerás felvételéből. Ugyan drogutca nincsen már és az elmúlt két nap során tizenhat embert előállítottak, a riporterek rövid kérdezősködés után tudtak marihuánát találni.

2012. augusztus 12. 15:40

A rendőrség csütörtöki akciója után sokan elmentek az ozorai fesztiválról, de a hétvégére újra lejöttek a vendégek. Jelenleg ugyan visszafogottabb módon, de elérhetőek a kábítószerek – derül ki a Hír TV tudósításából.

„A készenléti és a Fejér megyei rendőrök az elmúlt két nap során összesen tizenhat embert állítottak elő, ellenük kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. Az előállítottak száma nem végleges, mivel a rendőrség helyszínen lévő egységei vasárnap is tartanak ellenőrzéseket. Egy külföldi személlyel szemben idegenrendészeti eljárást indítottak” – mondta el a csatornának Garamvölgyi László rendőrségi szóvivő. Hozzátette: a testületnek nincsen joga bezáratni a rendezvényt, erre joghatósága a helyi jegyzőnek van, vele azonban eddig nem sikerült felvenni a kapcsolatot.

A Hír TV információi szerint Igar település jegyzője adta ki a fesztivál hatósági engedélyét, azonban ő jelenleg szabadságon van. Ozora község polgármestere eközben jogi lépéseket fontolgat, elmondása szerint ugyanis jogtalanul hurcolták meg a település nevét. „Ez a rendezvény nem hozzánk tartozik, semmi közünk hozzá, se közigazgatásilag, se helyileg. Tiltakozunk ellene, mert lejárató, és nagyon rossz fényt vet a településünkre. Jogi lépéseket fogunk tenni, hogy kötelezzék a szervezőket, hogy Ozora nevét nagyon gyorsan töröljék le egy életre ennek a fesztiválnak a reklámjáról” – mondta Schranz Istvánné.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gvarga10
2015. június 19. 20:15
Csodálkozom.Nincsennek gépközelben a kommentelő füvesek.Kevés az anyázás.Biztos másfelé kell behozni a az elmaradt bevételt. Füvesek! Ha visszajöttök,jusson eszetekbe,hogy azért rinyáltatok,mert a qourva zsaruk elbarmol- ták a jó kis bizniszeteket és zaklatták a GDP jelentős részét befizető VIP drogosokat. Hát idefigyljetek! 1.azok a bumbornyákok az állami bevételt egy ki- baxott buznyákkal nem nö- velik! 2.Menekültek az alkalmi ven déglátók"-vajh' miért? Húztak a p..ba az alkalmi fogyasztók-belőve. 3.Ezt egy magára valamit adó hetilap támogatólag leközli, sőt felháborodik rajta! 4.Vegyétek tudomásul,hogy az alkalmi és a hivatásos árusok az adózás elkerü- lésével-akár a prostik mindannyiónkat meglopnak! Tolvaj,kártékony banda!Álszent perverz disznók!
gabuci
2015. június 19. 20:15
Nem csak ott árulják a drogot, hanem az egész országban
HSL
2015. június 19. 20:15
dajcs tompi már megint szívott?
3M..
2015. április 22. 22:41
Ezt a drogtanyát a lehető legrövidebb időn belűl be kell zárni! Az "elkövetőket", fogyasztók, dílerek, hosszú évekre önfenntartó börtönökbe kell zárni! Ezeket, és a hozzá hasonló rendezvényeket pedig be kell tiltani, zéró toleranciát kell hírdetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!