A MÜSZI-ben tartja első koncertjét a Longstep

2013. június 04. 17:31

A nemzeti összetartozás napján valószínűleg a Barackfa átiratát is eljátssza majd a Longstep nevű zenekar a Blaha Lujza téri MÜSZI-ben tartott koncertjén.

2013. június 04. 17:31

A Blaha Lujza téri MÜSZI-ben tartja első koncertjét a saját bevallása szerint „minőségi rock-halhatatlanokat játszó” Longstep, melynek soraiban megtalálható Stumpf András, Megadja Gábor és Demeter Szilárd is. A polgári undergroundból jött zenészek Facebook-oldaluk szerint Lenny Kravitz-, AC/DC- és Red Hot Chili Peppers-számokat is megszólaltatnak. Mint a közösségi oldalon írták, várható a Barackfa című szám átiratának előadása is.

A MÜSZI-ben tartott koncert fél tízkor fog kezdődni, utána Index vs !!!444!!! vs Origo DJ Deathmatch várható olyan újságírók fellépésével, mint Plankó Gergő és Botos Tamás.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!