A Tranziton tartanak fórumot a V4-es kormányfők

2013. augusztus 01. 11:35

Informális V4-találkozót tartanak majd augusztus 24-én: délelőtt a fertődi kastélyban tanácskoznak majd a visegrádi országok kormányfői, délután pedig a kőszegi Tranzit Fesztiválon tartanak fórumot.

2013. augusztus 01. 11:35

Magyarországra látogat augusztus végén a cseh, a lengyel és a szlovák kormányfő – közölte a magyar miniszterelnök sajtófőnöke az MTI érdeklődésére. Havasi Bertalan elmondta: a szervezés, az előkészítés még zajlik; a tervek szerint augusztus 24-én délelőtt a fertődi kastélyban tanácskoznak a miniszterelnökök, délután pedig együtt fórumot tartanak a kőszegi „Tranzit  Fesztivál a határon” című rendezvényen, ahol több száz magyar és külföldi fiatallal találkoznak.

Orbán Viktor múlt pénteki rádióinterjújában jelentette be, hogy a tusnádfürdőihez hasonló nyári szabadegyetemet tartanak Kőszegen, és azon idén a visegrádi négyek kormányfői is részt vesznek. 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jobban tejelő
2013. augusztus 03. 08:56
Mindenkit meg kell győzni, hogy a féritél valóban itt van, csak nem látják. Csak ne az én adómból tennék.
pedroamigo
2013. augusztus 03. 05:25
Gondolom az ifjúkonzik hálásak lesznek, tényezőkké válnak. Biztos súlyos kritikákat fognak megfogalmazni a kormánnyal kapcsolatban, csak úgy szikrázni fog...
Gyurbán Fektor
2013. augusztus 03. 05:24
"Orbán Viktor múlt pénteki rádióinterjújában jelentette be, hogy a tusnádfürdőihez hasonló nyári szabadegyetemet tartanak Kőszegen, és azon idén a visegrádi négyek kormányfői is részt vesznek. " na tovább tart a stand up comedy-s országjárás?
Odoaker
2013. augusztus 02. 14:10
Kihelyezett kormányülés lengyel, cseh, szlovák részről, igaz, Ponta?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!