Testsúlya felét leadta a Hollywoodoo frontembere

2013. augusztus 05. 09:38

A Taxidermia főszereplője, Trócsányi Gergő vallja, hogy a halál torkából sikerült visszakapaszkodnia.

2013. augusztus 05. 09:38

Trócsányi Gergővel, a Hollywoodoo frontemberével és a Taxidermia Balatony Kálmánjával vargányázott az Indexvideó stábja. Közben a zenész vallott egészségügyi problémáiról is: huszonegy évesen mellkasi daganatot diagnosztizáltak nála, kemoterápiára is járt ezután egy ideig. A végén már 165 kilós volt, cukorbeteg, magas vérnyomással, éjszakánként is csak két-három órát tudott ölve aludni. Trócsányi vallja, hogy a halál torkából sikerült aztán visszakapaszkodnia.

Talán lett volna még négy-öt évem. Akkor megszólalt bennem az életösztön, és azt mondta, hogy iszkiri” – meséli az énekes, akinek ezután gyomorműtéte következett, és időközben amellett, hogy leadta testsúlya felét, még a diabéteszből is kigyógyult.

Mint mondja továbbá, ma már nem tud megélni a zenélésből, se a filmezésből, egyéb munka után kellett néznie. Trócsányi mesél Veszprémhez való ragaszkodásáról is: a zenéz úgy véli, itt mindent megtalál, amire szüksége van, a városi életet, és a nyugodtabb vidéket is.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2013. augusztus 26. 12:20
Ez nagyon durva, remélem az éneklés ugyanúgy megy. Nagyon jó banda a Hollywoodoo . Trócsányiról mindig a másik kedvencem jut(ott) eszembe (eddig), Poppa Chubby http://www.youtube.com/watch?v=M_kUzaD7Ghg Lájk, legyél nagyon hosszúéletű, egészséges, és zenéljetek tovább.
VakzKommondor
2013. augusztus 06. 12:19
Miért nem léptél be a fideszbe? Akkor mehetnél a telki kórházba! Az igaz magyarok közé.
Szellike
2013. augusztus 06. 11:14
Elég kemény diéta lehetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!