Magyar lány jutott be a kínai tehetségkutatóba

2013. szeptember 13. 19:16

Szigeti Júlia ösztöndíjasként élt egy évig Kínában, ahol az ottani tehetségkutató műsorba is bejutott, és harmadik lett.

2013. szeptember 13. 19:16

Mint a Bors Online cikkében olvasható, Szigeti Júlia egy évet töltött ösztöndíjasként Kínában, ahol bejutott az ottani tehetségkutató műsorba, és angolul és kínaiul is előadott egy-egy dalt. A produkcióra nyáron került sor – írja a HVG.hu a Facebook-oldalán. 

Shakirától a Waka Waka című számot énekelte Szigeti Júlia, majd egy kínai dallal aratott sikert. A harmadik helyezést elért lány magyarul is köszöntötte a közönséget (a videón 02:03-tól).

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arno111
2013. szeptember 21. 12:31
Aranyos volt.
bini
2013. szeptember 15. 23:40
Így igaz. Volt vele interju a közszolgálatin. Egy nagyon aranyos értelmes kiscsaj, mint a korosztája. Kiprobálta magát, s esze ágában sem volt a karrierjét erre építeni, pedig egy saját zenekarral pályáztak. Nagyon vágyott haza és semmikép sem maradt volna ott. Hiányoztak a szülök, a barátok, Magyarország stb. Valóban gratula neki, hogy tanulmányai melett(ösztöndíj) hasznosan töltötte el az ídejét.
Selamat
2013. szeptember 15. 23:39
Hol éltél te az elmúlt években? Kinában nyüzsög a fél világ fehérbőrűje, még akár vöröshajúak tizezrei is, s mindent elkövetnek, hogy üzletet köthessenek velük. Egy amerikait vágtam volna rendesen képen, ha az átkosban a te stilusodban "méltatja" a kultúránkat. Ami olyan volt, amilyen, de neki semmi köze hozzá. Pláne nem lenézően. Remélem egy kinai is tudja a dolgát veled szemben. Az viszont igaz, hogy kalapot le azok előtt akik képesek olyan szinten megtanulni a kinait, mint ez a "Fuli" is, hogy tévé műsorban is megállják a helyüket.
békalepcse
2013. szeptember 15. 21:15
Tudod világunkban egy értelme kérdés van tudásilag, a mihez képest! Szerintem tud, csak némi képzésre szorulna. Például a torokhangokban erős, de a tiszta hangok torokból már nem mennek neki. Fojtottan szinte kiváló, de messze nem elégséges az összhatáshoz. Ennek ellenére eredményként messze nem lebecsülendő az idegen pályás eredménye, amit fanyalogni méltóztattál. Szégyelld magad hüpike. Gondolom azért nem válaszoltál nekem ,mert nem vagyunk egy súlycsoport. Helyes!- magam is így gondolom. Csupán reagálásom oka, az értelmesek ne essenek ezen hibába.ácsként mondom. Az agytekervényeid rendezése nem várathat sokat, csak jó tanácsként mondom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!