Sonkakisokos: Prosciutto crudo II.
Az érlelt sonkák amellett, hogy kiváló ízélményt nyújtanak, egyúttal az adott régió nagykövetei is.
Fertőrákosra látogatott a Restaurant stábja, hogy Ráspival, vagyis Horváth Józseffel együtt főzzenek. A borász nem csak a pincében, hanem a konyhában is otthon érzi magát.
A LifeNetwork Restaurant műsorának stábja Fertőrákosra utazott, hogy Ráspival főzzenek együtt a borász éttermében. Horváth József számára a konyhában is nagyon fontos a minőség, ezért igyekszik friss, szezonális, és házi alapanyagokkal dolgozni.
Ráspi menüje három fogásból állt. Előételnek készített egy sütőtökkrémlevest szarvasgombával és szegfűgombával, főételnek egészben sült fogast szarvasgombával és házi tésztával, míg a desszert karamellizált körte volt borhabbal.