Feldolgozták a Hip Hop Boyz legnagyobb slágerét

2013. december 19. 18:21

Jön föl a kilencvenes évek: sorra alakulnak újra és indulnak haknikra rég eltűntnek hitt magyar popformációk. Közben a fiatal zenekarokat is megihleti egy-egy örök darab: az Aga Utca All Stars kedden mutatta be a Hip Hop Boyz A hegyekbe fönn című szerzeményének újraértelmezését.

2013. december 19. 18:21

„Az Aga Utca All Stars a trash pop műfaj első magyarországi képviselője. 2008 óta folytatunk szelektív zenei hulladékgyűjtést és újrahasznosítást” – írja Facebook-oldalán a zenekar, mely a kilencvenes évek slágerei közül a (leginkább '92 és '98 között aktív) Hip Hop Boyz A hegyekbe fönn című dalának feldolgozását dolgozta mutatta be klipjében.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2013. december 19. 20:43
„a trash pop műfaj első magyarországi képviselője” Hát ez tényleg trash... de nem hinném, hogy az elsők lennének, több tucat ilyen trash f*st ismerek... :) De ha már itt tartunk, akkor egy jobb feldolgozás ugyanebből: http://youtu.be/OGkonUmFx2A
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!