Táncház napja: széki flashmob volt a Deák téren

2015. május 06. 19:50

Széki flashmob volt a Deák téren kedden, a táncház május 9-i napja alkalmából.

2015. május 06. 19:50

Május 5-én 17 órától a Deák téri evangélikus templom előtt széki, majd más mezőségi táncokkal lepték meg az arra járókat a néptáncosok a Táncház napja alkalmából. A flashmobon, amelyet a Hagyományok Háza szervezett, Horváth Marci és zenekara muzsikált. A videót Kovács László készítette. A Táncház napja május 9-én lesz, de addig is több flashmob hívja fel a figyelmet a néptáncra városszerte. Szombaton a Liszt Ferenc téren egész nap táncokat fognak tanítani az érdeklődőknek.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
janika
2015. május 07. 14:44
Kész öröm volt nézni, csak az a gond, hogy kimaradtam. Legközelebb nagyobb reklámot!!!!
Nannyó
2015. május 07. 14:44
Rákattintottam és a Marci gyerektől azonnal el is olvadtam. :))) Azt szokták mondani az okosok, hogy amíg van kétszázezer ember ebben az országban, akik szeretik, ápolják a hagyományainkat, addig a hagyományaink élő hagyományok lesznek...
alex.leopardi
2015. május 07. 14:43
ez nagyon szép,fiatalok,középkorúak,idősek ropják a százmillió éhes országában,sajnos most nem találtam ismerőst,barátot ....kösz Mandiner..
bunko_jobbos
2015. május 07. 10:05
Azért aki a videót csinálta legalább 1 kép erejéig mutathatta volna a zenekart is. A bőgős egyáltalán nem látszódott, de a többiek se rendesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!