Győr idén sem marad technofesztivál nélkül

2015. június 09. 10:48

Öt külföldi és számos hazai sztár DJ lép fel a június 26-i győri DumDum fesztiválon, amely idén a fővárosban is tart egy bemelegítő bulit, ahol a főszervező, Sikztah is zenélni fog.

2015. június 09. 10:48

Öt külföldi és több magyar sztár DJ-vel erősítette idei felhozatalát a DumDum Electronic Music Fest, amelyet június 26-án rendeznek meg a győri Mundo-ban. A fellépők sora így, a fesztivál előtt alig három héttel: Sasha Carassi, Industrialyzer (Live), Deborah De Luca, Brian Sanhaji (Live), illetve Monoloc, valamint Jay Lumen, SanFranciscoBeat és Secret Factory. A szervezők részéről pedig a napokban várható a line up véglegesítése.

A fesztivál főszervezője, Sikztah szerint a 2015-ös fesztivál, amelyet a fesztiválszezon első hírnökeként is szoktak emlegetni, az utóbbi évek legundergroundabb DumDum-ja lesz, hiszen kizárólag techno előadókat hívott, akik jelenleg a műfaj legnépszerűbb és legelőremutatóbb képviselői. Mindezt június 12-én megelőzi egy bemelegítő buli, amit a VOLT Music Bar-ban rendeznek meg, s amelyre szintén erős fellépőgárdát hívott össze Sikztah. Budapestre érkezik ugyanis Knobs, valamint az éppen ibizai fellépő körúton lévő Emery Warman, illetve a Secret Factory, és a főszervező Sikztah is hozzáteszi a fesztivál előhangjához mindazt, amire majd június 26-án számítani lehet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!