Budapest Folkfőváros: itt az új országimázs-videó

2015. október 21. 10:42

A Fonó huszadik születésnapja alkalmából forgattak népzenés-néptáncos imázsvideót Budapesten többek közt Pál István Szalonnával, Herczku Ágnessel és Kubinyi Júliával. A filmen mezőségit járnak a táncosok.

2015. október 21. 10:42

Éppen 20 évvel ezelőtt, 1995. október 20-án nyitotta meg kapuit a Fonó Budai Zeneház, a budapesti folkélet és táncházmozgalom egyik központi intézménye.

Ezen alkalomból forgattak is egy imázsvideót, a Budapest Folkfővárost, amiben többek között szerepel Herczku Ágnes, Pál István Szalonna, Bognár Szilvia, Paár Julianna, Navratil Andrea, Kubinyi Júlia és több táncegyüttes táncosai, így a Magyar Nemzeti Táncegyüttes, a Bartók Táncegyüttes, a Bem Táncegyüttes, Fitos Dezső és Kocsis Enikő, valamint Berecz István (akivel márciusban készítettünk interjút). Felbukkannak a filmben a Buda Folk Band, a Dűvő és más együttesek zenészei is.

A filmen mezőségit járnak a táncosok a Szent István bazilikánál.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hirvi
2016. március 03. 15:25
Bizony, bizony. :)
anegy_
2016. március 03. 15:24
Károgó kórus kuss legyen, itt felettem. Köszi Mandi, épp ideje volt már a bevándorló dzsungel helyett egy éltető videó. Nagyon jót tett a lelkemnek. Csodálatosan szép a hazánk!
Bölcs Ész
2016. február 05. 02:29
Nem az erzsébetvárosi romkocsmás, füves, zsidóbérenc, liberális, hipszter szubkultúrát propagálják? Felháborító, nácifasizmus!
lynx
2015. október 22. 13:36
"Na ezt csinálják arabul."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!