Emlékeztető: szerdán érkezik Ondřej Neff dedikálni!

2015. október 20. 19:30

Október 21-én délután 5 órától mutatja be Ondřej Neff Sötétség című könyvét a Galaktika az Írók Boltjában az Andrássy úton. Maga a szerző is részt vesz az eseményen és a beszélgetés után dedikálja a rajongóknak sci-fi regényét, melynek alapvetése, hogy a jövőben minden áramforrás elérhetetlenné válik.

2015. október 20. 19:30

Szerdán öt órától dedikálja a Galaktika Fantasztikus Könyvek sorozatban megjelenő Sötétség című regényét Ondřej Neff cseh sci-fi író az Írók Boltjában az Andrássy úton. A dedikálás előtt beszélgetés is lesz a szerző, illetve Barna Otília műfordító és Németh Attila, a Galaktika irodalmi szerkesztője részvételével.

Ondřej Neff Sötétség című könyvébe egyébként már bele lehet olvasni ezen a linken: a regény disztópia egy olyan jövőről, ahol minden áramforrás elérhetetlenné válik. Első kiadásakor az év sikerkönyve lett Csehországban, egyúttal megkapta a legjobb cseh SF díját is. 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pintér Bence
2015. október 22. 10:09
A könyv 1998-as.
abraxas
2015. október 20. 22:12
Melyik volt előbb? Ez a könyv, vagy a sorozat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!