Két regényben nyomoz majd a fiatal Mulder és Scully

2016. február 23. 20:53

2017 elején érkezik a polcokra és a hetvenes évek végén játszódik az a két regény, ami az X-akták főszereplőinek fiatalkorát tárja majd fel. A Kami Garcia, illetve Jonathan Maberry által írt regényekben a két karaktert külön-külön, még a sorozat történései előtt ismerjük meg.

2016. február 23. 20:53

Miért hisz Mulder az idegenekben? És Scully miért nem? Erre fog válaszolni az a két X-aktákhoz készülő előzménykönyv, amely 2017 elején jelenik meg. A két regény a hetvenes évek végén fog játszódni, és azt tárja fel, hogy lett a két főszereplőből az, akit a sorozat(ok)ból megismertünk

A Mulder-sztori címe Agent of Chaos, a szerző Kami Garcia, míg a Scullyról szóló történet címe The Devil's Advocate, a szerző pedig a Bram Stoker-díjas Jonathan Maberry. A Blastr külön örült annak, hogy nem próbálták meg a két karakter ismert történetét megerőszakolva már tinédszerként megismertetni őket egymással.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!