Itt egy programajánlat a győrieknek

2016. április 01. 15:36

A RómerKvelle fesztivál április végén lezárja Győr belvárosának egy részét, hogy nagyszabású zenei fesztivált rendezzen a Rómer Házban és annak közvetlen környezetében.

2016. április 01. 15:36

Győr nemcsak Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, de a kortárs zene és művészet tekintetében is megkerülhetetlen kulturális fellegvár, amely évről évre tölti fel nagyobb élettel a nyugat-magyarországi régiót. Ennek egyik motorja a RómerKvelle, amely április 29-én és 30-án hívja Győrbe a közönséget egy nagyszabású majálisra.

„Április 29. és 30. között a RómerKvelle majális alkalmából lezárjuk az utakat, és egy igazi belvárosi kulturális majálist rakunk össze a közönségnek” – írják a Mandiner.fesztiválnak eljuttatott közleményükben a szervezők.

Épp ezért érkezik a városba az Irie Maffia, a Fish!, az Intim Torna Illegál, Fábián Juli & Zoohacker, Ivan & The Parazol, a Middlemist Red, a Random Trip, Sikztah, valamint Wondawulf & Jumodaddy. A rendezvénysorozat fiatal közönséget célzó kortárs művészeti fesztiváljának helyszíne pedig ezúttal is az újult erővel működő Rómer Ház lesz, valamint a mellette lévő Nefelejcs közben felállított szabadtéri színpad.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!