Pulp-O-Mizer: várjuk a legjobb ponyvásított borítókat!

2016. július 28. 10:31

Tegnap akadtunk rá a Pulp-O-Mizer nevű ponyvamagazin-borító gyártó webes alkalmazásra, amivel döbbenetesen jó címlapokat lehet gyártani. Most az Agave Könyvek közreműködésével versenyt hirdetünk: aki a legjobb ponyvásított könyvborítót küldi el nekünk, az megnyerheti Max Gladstone Nagyrészt halott című regényét, illetve Philip K. Dick Emlékmás című novelláskötetét. Ponyvásításra fel!

2016. július 28. 10:31

Van valami romantikus a második világháború előtti amerikai ponyvaszcéna magazinjainak borítóiban, nem? Marcona férfiak lézerpisztolyokkal, sudár, bajba került nők csápos űrszörnyek karmai között, meg ilyesmi. Manapság már csak alkalomadtán kerülnek ilyen borítók a könyvekre, nosztalgiából; de szerencsére itt van nekünk a Thrilling Tales weboldal Pulp-O-Mizer nevű alkalmazása, amellyel pontosan ilyen borítókat alkothatunk. MiI meg is tettük tegnap két magyar sci-fivel:

A Molyon rögtön érkezett két remek pályamunka a karcunk alá, így arra gondoltunk, hirdetünk egy kis versenyt az Agave Könyvek közreműködésével: hazai, illetve külföldi zsánerkönyvek borítóinak ponyvás feldolgozásait várjuk kedves olvasóinktól. A kész pályaműveket Facebookon, illetve a Molyon kommentben, vagy a [email protected] címen várjuk (utóbbin „Ponyvaborító” jeligére) vasárnap éjfélig. 

A legjobb borítóról szerkesztőségünk tagjai döntenek majd, a győztes pedig az Agave Könyvek két friss kiadványával gazdagíthatja fantasztikus könyvtárát: Max Gladstone Nagyrészt halott című fantasyjével, illetve Philip K. Dick Emlékmás című novelláskötetével.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!