Minden a vállalkozásfinanszírozási és befektetési lehetőségekről

2023. május 10. 16:40

A közelgő Economy Brunch eseményen a kis-, közép- és nagyvállalatok számára egyaránt érdekes vállalkozásfinanszírozási formákkal és befektetési lehetőségekkel kapcsolatos témák kerülnek terítékre.

2023. május 10. 16:40
null

A Joint Venture Szövetség pár hét múlva, június 8-án tartja üzleti reggeli sorozatát, az Economy Brunch-ot, ahol a kkv-kat és a nagyvállalatokat egyaránt izgalmas előadások várják. A vállalkozások jövőjére nézve meghatározó témák sokaságát hozza el rendezvényére a JVSZ. 

A nyitóelőadást  Lóga Máté gazdaságfejlesztésért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős államtitkár tartja meg, aki Európa, azon belül Magyarország gazdasági kilátásairól beszél, természetesen a a nemzetközi környezet kontextusában. Kiemelt témája a közeljövőt meghatározó globális gazdasági trendek ismertetése, és beszél még a magyar gazdaság kihívásairól, a hazai pénzpiaci fejleményekről, illetve a Kormány gazdaságfejlesztési és versenyképességi stratégiájának és víziójának főbb sarokpontjairól.

Előadóként jelen lesz a rendezvényen Simonyi Tamás, a KPMG senior igazgatója, aki 40 éves banki és tőkepiaci tapasztalatait és a régi-új finanszírozási alternatívákat osztja meg a résztvevőkkel. A beszélgetés során már-már elfeledett és új finanszírozási formák és konstrukciók is terítékre kerülnek, a rövid távú kereskedelem finanszírozástól a hosszú távú tőkebefektetésig. Előadásában érinteni fogja a cégen kívüli befektetések témakörét is.

Az egyéni prezentációkat követően elemzői panelbeszélgetés következik Innovatív finanszírozási formák címmel. Az elemzői kerekasztal során a meghívott vendégek a jelenlegi vállalati finanszírozási helyzetről, a lehetőségekről és a kevésbé tipikus finanszírozási formákról is beszélgetnek. A panelbeszélgetés moderátora Dobos Balázs lesz, a Makronóm Intézet szakmai igazgatója.
A kerekasztal résztvevői: 

  • Andorka Miklós stratégiai vezérigazgató-helyettes, MAPI-csoport
  • Marót Csaba közép-magyarországi régióvezető, Raiffeisen Bank Zrt.
  • Zsámboki Zoltán vezérigazgató-helyettes, Hiventures Zrt.

A rendezvény időpontja: 2023. június 8. 
8:30–11:30
Helyszín: HOTEL VISION BUDAPEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 24.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket 2023. június 1-ig várják a szervezők.
A teljes program itt érhető el.

8:30–11:30 Helyszín: HOTEL VISION BUDAPEST 1056 Budapest, Belgrád rkp. 24. , a jelentkezéseket 2023. június 1-ig várják a szervezők.

Címlapfotó: JVSZ plakát/ 123rf.com

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!