Ennyibe kerülhetett a látványos, Rózsa Sándor koreográfia

2023. október 15. 19:42

A Carpathian Brigade a szurkolói támogatásokból tudta megvalósítani a koreográfiát.

2023. október 15. 19:42
null

Ahogy arról a Mandineren is beszámoltunk, a Carpathian Brigade szurkolói csoport elképesztő hangulatú vonulást szervezett a Puskás Arénához, a mérkőzés megkezdése előtt pedig egy igen látványos koreográfiával alapozták meg a mérkőzés hangulatát:

Egy hatalmas molinóra feszítették fel Rózsa Sándort, a legendás betyárt, az ez alatt kifeszített molinón pedig alábbi feliratot olvashattuk, a betyár szavait: „Ha mindenki úgy tösz, ahogy tönni köll, akkó mindön úgy lösz, ahogy lönni köll!”

Az élőkép a Carpathian Brigade eddigi legmagasabb költségvetésű akciója, amely a szurkolói közösség adakozásának köszönhetően valósult meg. A Nemzeti Sport értesülései szerint közel négymillió forint jött össze rá. A szurkolói csoport a Facebookon megköszönte minden támogatójának a segítséget, ugyanis nélkülük nem valósulhatott volna meg a koreográfia. 

„Nem tudjuk, nem lehet igazán kifejezni a hálánkat a tegnap estéért. Köszönet annak a közel 150 társunknak, barátunknak, akiknek keze munkája benne volt a koreográfia több hónapnyi előkészületeiben, köszönet minden fanatikusnak, aki akár 1 forinttal is hozzájárult a költségeihez, köszönet minden jelenlévőnek, aki segédkezett a bemutatásában” – olvasható a Carpathian Brigade Facebook bejegyzésében, amelyhez hozzátették azt is:

„Ez aztán igazán betyáros megoldás volt! Végül, de nem utolsó sorban,

köszönet ennek a csodálatos Nemzeti Tizenegynek és Marco Rossinak, hogy ismét egy feledhetetlen estét varázsoltak nekünk. Kedden folytatás, Litvániában találkozunk! Irány az Európa-bajnokság”!

Mutatjuk Carpathian Brigade bejegyzését:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. október 15. 20:16
A lipcsit meg megüti a laposguta..:)
need-info
2023. október 15. 20:16
Ő véletlenül nem gyilkos volt?
Secerror
2023. október 15. 20:11
Mindenki úgy lőtt, ahogy lőni köll! :) Nyörtünk!
Házam Hazája
2023. október 15. 20:05
Ez egy igazi, hithű, jobb egyenes :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!