Megasztár-botrány: Presser, Eszenyi tényleg nem tudott semmit?

2010. május 21. 11:29

Nincs is más teendőnk, mint végleg kiprogramozni készülékünk csatornakínálatából a TV2-t.

2010. május 21. 11:29

„Pista bácsi már épp távozni akart a kurtán-furcsán sikerült fellépésről, amikor a stábból utána kiáltott valaki, hogy álljon meg a menet, a papírra az van írva, hogy pajzán, szexuális dalok, abból is kéne produkálni valamit. Szegény öreg nagyon elszégyellte magát, hogy vele ilyen csúfság történik, levette a kalapjára biggyesztett sorszámot, összetaposta, kikérte magának ezt az egészet, aztán otthagyta a pesti népet. Később azt mondta: majdnem elsírta magát szégyenében. Én meg kővé dermedten figyeltem, ahogy az öreg megjelenik mint felfedezésre váró amatőr. Fel is hívtam a TV2 szóvivőjét, Koltay Tamást: (...)


- Elmondták Pál Istvánnak, hogy miféle felkérésről van szó?

- Természetesen, a szerkesztők többször is elmondták neki, hogy a Megasztárban fog fellépni.

- De ő nem így emlékszik.

- Pedig így történt.

- Miután kiderült, hogy Pál Istvánt bántja, ami történt, miért adták le a »szereplését«?

- Pista bácsi nem kérte, hogy hagyjuk ki az adásból a produkcióját. A producer még a Zeneakadémiával is egyeztetett, akik szintén nem gördítettek akadályt a képernyőre tűzés elé.

- Akkor miért vágták ki azt a részt, amikor az öreg kikéri magának a történteket?

- Csupán azt a részt vágtuk ki, amikor az egyik zsűritag a Bors alapján megkéri, hogy énekeljen pajzán nótákat. Azóta többször és több helyen is elnézést kértünk tőle azért, hogy rossz érzéseket keltettünk benne a valótlanságot állító cikk felemlegetésével.

Részletes, minden bizonytalanságra választ adó magyarázat. Ezek után nincs is más teendőnk, mint végleg kiprogramozni készülékünk csatornakínálatából a TV2-t.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyuszika
2010. május 21. 18:04
Nem tudom, hogy a Megasztár volt-e műsoron amikor egy pillanatra odakapcsoltam a TV 2-re. Az azonban biztos, hogy a zsűriben Fridi Sanyi ült. Akármilyen műsor is volt, ilyen emberek mit kereshetnek a tv-ben, Persze Sanyika fajtájával mindenhol megél.
ganxtalovin
2010. május 21. 16:20
Pál István többet tett le az asztalra mint az egész zsüri együtt véve. Röhej....... Számot meg a zsürinek a csuklójára.... Hajrá Pál István!
soelmo
2010. május 21. 16:10
Magamban gondolkodtam már ezen, már csak Fiderikusz miatt is, hiszen önmagában elviselhetetlen. Fajtájának tipikus tozszülöttje, aki általam ismeretlen frusztrációi miatt egyre elviselhetetlenebb. "Ezek után nincs is más teendőnk, mint végleg kiprogramozni készülékünk csatornakínálatából a TV2-t.” Köszönöm az ötlet megerősítését. Időnkint szükség van ilyen megerősítésekre, mégah magunban már meg is érett ugyanez a gondolat
drienovác
2010. május 21. 14:06
azér néha érdemes nézni az ellenséget jó látni, mennyire össze vannak zavarodva, félik a jövendőt a múltjuk miatt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!