Nincs titok

2011. február 23. 11:04

Versenyezni nem szoktunk, de nem is kell. Sajátos a világunk, ilyet más nem csinál az országban. Interjú.

2011. február 23. 11:04

Február 25-én mutatják be A három testőr és a jeti vagy mi a pék című előadást. Mit lehet róla tudni, mennyiben új, illetve mi maradt meg a korábbi produkciókból?

Új előadásaink megszületését nagyban befolyásolják a közönség visszajelzései, kívánságai. Az elmúlt években egyre gyakrabban tettek fel kérdéseket a jetis műsorunkkal kapcsolatban. Elhatároztuk, hogy tizenharmadik színdarabunk felújítás lesz. A társulat viszont folyton tele van ötletekkel, így egyértelmű volt, hogy a régi est feldolgozásán túl, új műsorszámainkat is bemutatjuk. Egy nagyon izgalmas összeállítást láthat a közönség, melynek nagy része vadonatúj, de felvillantja egy legendás produkció legjobb pillanatait is. (...)

Mi lehet a sikerük titka? A humor más típusaival hogy tudják felvenni a versenyt? Haladni kell a korral?

Nincs titok. Eredeti figurák, jelenetek, dalok, vetítések és sok-sok verbális, vizuális ötlet: ez a L'art pour l'art. Mindegyikünk szereti, amit csinál. Versenyezni nem szoktunk, de nem is kell. Sajátos a világunk, ilyet más nem csinál az országban. Haladni a korral? Sosem foglalkoztunk aktualitásokkal, időtlen a műfajunk. Bár ha jól meggondolom, azért mégiscsak változtak a dolgok: régen diavetítővel vetítettünk, ma számítógéppel és projektorral.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
maldin
2011. február 23. 22:00
töltsd le az adblock plus-t és meg van oldva a problémád :)
El Topo
2011. február 23. 20:35
"Régen jobb volt az internet", mi?
allover
2011. február 23. 19:57
Tiltsd le a shock-wave bővítményt!
drieno
2011. február 23. 18:56
nekem elegem van ebből a fizetett politikai hirdetésből, de elutasító klikkelésre nincs lehetőség fizetnünk kéne, hogy hagyják abba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!