Köszönjük Neked, drága olvasónk!

2011. augusztus 22. 09:33

A Goldenblogot "Hírblogok" kategóriában, az összes szavazó 11 százalékának támogatásával, az Egyenlítő Blog nyerte meg!

2011. augusztus 22. 09:33

„Kedves Olvasóink!

Éjfélkor lezárult az ország legnagyobb blogversenye, a Goldenblog 2011. Örömmel jelentem, hogy a szavazást "Hírblogok" kategóriában, az összes szavazó 11 százalékának támogatásával, az Egyenlítő Blog nyerte meg!

Ezúton szeretnék megköszönni minden ránk leadott szavazatot, és egyben gratulálni a kategória többi versenyzőjének. Rendkívül szoros verseny volt, és büszkék vagyunk rá, hogy olyan - általunk is sokra tartott - blogokkal versenyezhettünk, mint a Véleményvezér, a Vastagbőr, vagy épp a Kettős Mérce. Hiányoltuk a mezőnyből a Varánuszt és Michael Knight blogját, amelyek szintén remek blogok. Ezúton szeretnénk megköszönni a támogatást, amelyet a Piroslap blog nyújtott. Srácok, nélkületek nem sikerült volna!

Keményen kampányoltunk mi magunk is, hogy minél több ember tudjon a szavazásról - és szabad döntése szerint támogasson minket. Többek között e-mailben buzdítottuk a hírlevelünkre feliratkozókat és kihasználtuk, hogy a politikai blogok közül nekünk van a második legnagyobb Facebook-csoportunk - így ott is másfél hétig intenzíven kampányoltunk (köszönjük is követőink türelmét:). Emellett pedig élőben, levélben, Facebook-on kértük ismerőseink támogatását, akik szívmelengetően készségesek voltak, sőt, gyakran maguk is megmozdították ismerőseiket. S persze írtunk és írtunk rendületlenül, hiszen a legtöbben mégiscsak a jó írások alapján választanak minket. Ahogy a reklámguru David Ogilvy mondta: »Ha egy termék rossz, a legjobb reklám sem tudja eladni«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. augusztus 22. 21:08
Az erkölcsi győzelem meg a mandineré. a dopeman blogot is többen követik, mint az egyenlítő erőlködéseit...
johnnycage
2011. augusztus 22. 19:56
A Goldenblog weboldalán még nincsen kint, hogy kik a nyertesek. Ezek honnan veszik?
kulalak
2011. augusztus 22. 19:26
Vastagbőr-díjat nekik!
TroppauerH
2011. augusztus 22. 15:39
Ez a "szavazás" egy kirekesztő szavazás volt, ugyan is csak a facebook-on keresztül lehetett leadni a voksot. Azok a tízezrek pedig akik nem kivánnak semmilyen "közösségi" oldalhoz tartozni azok nem tudtak szavazni. Szóval voltaképpen ez egy "bennfentes" akció volt hamiskás eredményekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!