A sértett Dörner

2011. október 12. 09:52

Áldozati báránynak tünteti fel magát, miközben dolgozatában is ordas eszméket hirdet, és szakmai szempontból értékelhetetlenül kidolgozatlan az iromány.

2011. október 12. 09:52
Bóta Gábor
Népszava

„Miközben ő beszél szoclib liga alatt nyögő országról, és egész pályázatában azt érzékelteti, hogy az Új Színházban való megtelepedését, csak kezdetnek tekinti, az a területfoglalás része. Bizonyos, az esetében nyilvánvaló eszmék, szálláscsinálója.

Dörner, mint közlendőjéből kitetszik, meg van sértve. Áldozati báránynak tünteti fel magát, miközben dolgozatában is ordas eszméket hirdet, és szakmai szempontból értékelhetetlenül kidolgozatlan az iromány. A társulatot pedig nyugtatgatja, »csupán annyi történik, hogy más drámákat, más rendezőkkel fognak a színészek ugyanolyan magas színvonalon eljátszani.« Ugyanakkor intendánsa, Csurka István, már olyan nyilatkozattal rukkolt elő, ami igencsak bizonytalanná teheti a társulatot. Egy gyékényen árulnak, de már nincsenek közös véleményen? És miért hiszi Dörner, hogy ez ilyen egyszerű?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2011. október 12. 14:19
Mitől lenne ordas eszmék hirdetője a Dörner? Nem inkább a Kertész Ákos lenne é az, aki disznónak minősít egy egész népet, csak azért, hogy javait megszerezze, őket pedig ordasok módjára széttépje?
tunde04
2011. október 12. 13:35
áldozati bárány. hmm! hát ha a népszavás bóta gabi azt írja, akkor biztosan úgy van. ezek mindig tudják a tutit.
Soma
2011. október 12. 13:32
Oszt miért is áldozati bárány Dörner? Vagy csak egy kid lejáratósdi ez is, mint a többi? Nincs vele mit kezdeni!
Oldgóbé
2011. október 12. 11:42
A Népszava még él?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!