Feminácik

2011. november 01. 13:59

Köszi, hogy egy normális bók már cikinek számít.

2011. november 01. 13:59
Szelli
Mercilavie

„Szeretnék megköszönni Nektek pár dolgot.

Először is köszi, hogy az férfiak úton-útfélen simán az arcomba basszák az ajtót, és szinte meghatódom, amikor valaki előzékeny, felsegíti a kabátom és kinyit egy ajtót.

Köszi, hogy egy normális bók már cikinek számít.

Köszi, hogy Ti így néztek ki, ők pedig így. Ahelyett, hogy így, vagy netán így.

Köszi, hogy megjegyzést tesztek arra, ha magassarkút hordok és nőnek öltözöm. Hiszen nyilván nem magamért esik jól, csak feleslegesen kínzom magam.

Köszi a borotvált mellkasokat és a festett-belőtt sérákat.

Végül pedig köszi, hogy ha ezeket kimondom, máris korlátolt, antifeminista, buta, akarat nélküli nő leszek.

Még szerencse, hogy nem mindenki dől be Nektek. Az egyenjogúság nem egyenlőségjel. Köszi mégegyszer, tényleg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asdfxxx
2012. április 23. 14:11
Nincs mit. Ingyen volt. :D A szőrös majmot meg meghagyjuk neked. :)
Fakutya ezredes
2011. november 02. 10:27
Egy biztos. Nem veletlenul ovjak kulso hatasoktol a noket a muszlimok, hisz a no amellett, hogy a tarsadalom alappillere, rendkivul konnyen manipulalhato.
wartog
2011. november 02. 08:35
Kétségtelenül igény lenne egy igazi nőideálra, nőképre.Én még ismertem ilyeneket.Vannak ma is és én mind a hat lányomat igyekszem annak nevelni.Legyenek varázslatosak és igazi nők.Legyenek titkaik, ne csináljanak és mondjanak olyasmit amit a férfiak nem szeretnek.Nos én megértem, hogy a vulgarizmus tért hódított, de mi lesz ennek a vége.Meddig nyúlik a cérna, a végén mennyire lesznek a nők közönségesek, mert a ribancok voltak azok valamikor.
sensei
2011. november 02. 06:34
"Először is köszi, hogy az férfiak úton-útfélen simán az arcomba basszák az ajtót, "... Most már csak az lehet a kérdés, hogy melyik "úton-útfélen" vannak ajtók. Mert én valahogy nem látom egymáshoz illeszkedőnek az "úton-útfélen"-t az "ajtóval".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!