Szeretnék egy saját divatmárkát

2011. december 05. 12:18

Jó érzéssel tölt el, hogy alkalmazott fotósként is egyre több felkérést kapok, ahol a stílusérzékemet is tudom kamatoztatni. Interjú.

2011. december 05. 12:18
SP
Borsonline

Korábban volt egy banda, akik tojással dobálták a koncertjein. Sikerült ártalmatlanítani őket?

Találtam egy videót a neten, amelyen a támadásra való felkészülés, és az akció mellett az elkövetők arca is látszott. Kitettem a twitteremre a felvételt, és a követőim egy órán belül beazonosították őket, máris ott volt a nevük előttem. Az adatok alapján felkerestem őket telefonon, nagyon meg voltak ijedve, meglepetésükben védekezésből a legnagyobb rajongóimnak vallották magukat. Mostanában már nincsenek ilyen incidensek.

Nemrégiben beválasztották az ország tíz legstílusosabb férfija közé, a napokban pedig különdíjat nyert egy kisfilmmel a nagyszabású divatfilmeket felsorakoztató Fashion Video Fesztiválon. A zenei karrier mellett a divatszakmát is szeretné meghódítani?

A stílus és a divat mindig nagyon fontos volt számomra, és örülök ezeknek a díjaknak. Szeretnék majd egy saját, a nevemhez fűződő divatmárkát, de semmiképp sem én tervezném azokat, hanem a nevemet adom hozzá. A vizuális kommunikációban is jobban el akarok merülni, már csak azért is, mert azt tanultam az egyetemen. Jó érzéssel tölt el, hogy alkalmazott fotósként is egyre több felkérést kapok, ahol a stílusérzékemet is tudom kamatoztatni.

Legendás volt a közös albérletük Fluor Tomival és Brasch Bencével, hogy érzi magát a szétköltözés óta?

Durva, mert soha nem laktam még egyedül, de most eljött ennek is az ideje. Az új otthonom egyelőre még a felújítás stádiumában van, eltart még néhány hónapig, mire minden elkészül. Akkor viszont végre a saját fotóstúdióm is ott lesz, ahol a lakásom.
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2011. december 05. 23:44
Olvastam egy vele készült interjút, az alapján értelmesnek tűnt. A zene, amit nyom, az viszont valami borzasztó számomra.
soros.istvan
2011. december 05. 20:16
Saját számait is hamisan énekli!
Soma
2011. december 05. 18:59
Úgy, egyébként mi a rendes neve a leendő divatdiktátornak? Meg amúgy mivel foglalkozik? Netán celeb?
Soma
2011. december 05. 18:58
Szükséges lenne megteremteni a magyar rabszolgák férfi-női divatját. Mégiscsak szörnyűen festenénk holmi turi- angol kosztümben és uraságtól levetett frakkban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!