Cicázás

2012. augusztus 19. 09:41

Hahó, Magyarországon is létezik közösség elleni izgatás! Jelkép megsértése is. A Pussy Riot vandál tagjait simán el lehetne ítélni itthon is.

2012. augusztus 19. 09:41
Foray Nándor
Gépnarancs
„Ja, és a végső érv a Pussy Riot tagjai mellett: há’ gyerekük van! Gyerekes anyukákat lecsukni?! Istentelenség, embertelenség!

Aranycsillagvirág! Gyerekkel rossz ötlet betörni őrjöngeni Isten házába! Ennyi. Mint mikor Budaházy Györgyöt védelmezik arra hivatkozva, hogy három gyereke van. Talán nem kéne családdal forradalmárkodni, és akkor biztonságban maradna a család. Csókolom. Nem elég, hogy feministák, felelőtlen anyák is? Elképesztő. Örüljenek, hogy nem hét év!

Valamint mindent egy közszereplő se köteles eltűrni, fűzzük hozzá. A saját ingatlanában illegálisan szervezett orgiával szemben, melyen nagy nyilvánosság előtt sértik becsületét, bárki felléphet jogilag.

Hahó, Magyarországon is létezik közösség elleni izgatás! Jelkép megsértése is. Ezeket a vandálokat simán el lehetne ítélni itthon is.

Ehhez képest az orosz ortodox egyház rendkívül szolidáris velük.

»A bírói ítélet jogszerűségnek megkérdőjelezése nélkül arra kérjük a kormányt, hogy a törvény keretén belül kegyelmezzen meg az elítélteknek, annak reményében, hogy azok nem fogják megismételni az istenkáromlást.«”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. augusztus 03. 16:28
Lát valaki - bárki - különbséget a Pussy Riot tagjai, és Gy.Ferenc gyanúsított között, leszámítva, hogy a hölgyeknek összejött a mártíromság?
Kvasztics Fedor
2012. augusztus 22. 21:48
A tizedik, vagy a századik ilyen megnyilvánulás után, mint amit a Pussy Riot előadott, nehezebb lenne kellően reagálni. Ez volt a legjobb, mindjárt az elsőnél megmutatni, hogy ez nem megy. Ezt tették Hodorkovszkijnál is, aki küföldiekkel akart üzletelni az orosz olajvagyonnal.
pipafa
2012. augusztus 22. 21:48
Akkor most politika ? Vagy vallásgyalázás ? Nekem úgy tűnik, zeneileg tehetségtelen rinyák, akik felmérték, hogy a seggük sem elég a hírnévhez, botrányosabb kell. Mostanában Madonna sem válogatós eszközeiben (kicsit már fonnyad, lankad az érdeklődés) ráerősít hát „politikailag”.
predator
2012. augusztus 22. 21:48
Elég primitív írás,de legalább végre valaki aki nem rinyál,hogy ez mennyire szörnyű. Ha mondjuk ezt egy muzulmán országban csinálják egy mecsetben,akkor már rég halottak lennének.Ha pedig egy zsinagógában,akkor most három náci domináról beszélne minden újságcikk, akikkel szemben a 15 év letöltendő börtönbüntetést jelölnék meg minimális elvárásként. Vannak bizonyos határok amiket nem szabad átlépni. Például az,hogy nem zavarjuk meg a templom és az ott lévő hívők nyugalmát,nem rendezünk ott símaszkos "művészeti" előadást. Ilyet egyébként a Szovjetunió idején a kommunisták csináltak főleg a 30-as években,imádtak bemenni a templomokba és ott ordibálni,ijesztgetni a hívőket. Én nem adtam volna ekkora büntetést ennek a három hülyének,de ettől még megérdemlik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!