Camping

2012. augusztus 06. 12:51

Aki kempingbiciklivel közlekedik, az pontosan tudja, hogy a lehetetlen igenis létezik.

2012. augusztus 06. 12:51
Gerlóczy Márton
hvg.hu

Aki kempingbiciklivel közlekedik, az pontosan tudja, hogy a lehetetlen igenis létezik. David Beckham, Usain Bolt és Bochkor Gábor nem közlekednek kempingbiciklin, így számukra a lehetetlen nem is létezik, és ez így van rendjén.

Az élet azonban nem fekete, mint Bolt, és nem fehér, mint Beckham, és néha furcsa dolgokat produkál, mint Bochkor. Így történhetett meg velem, hogy tegnap világcsúcsot állítottam fel a Thököly út – Hungária körút – Pozsonyi út - Katona József utca útvonalon. Az 5,92 km-es távot 21 perc 46 másodperc alatt teljesítettem.

Aki használt már kempingbiciklit, tudja, hogy hiába minden tehetség és erő, a biciklit nem lehet gyorsabban tekerni annál, mint amilyen gyorsan az a bicikli menni tud. 16 km/h-ás átlagsebességem mindezzel együtt világrekordnak számít a távon, amióta ezt a távot (tegnap óta) jegyzik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!