Gréczy úr kérdez, Erzsike megnyugszik

2012. szeptember 24. 20:33

Amit ezek művelnek, Gréczy úr, kedves Zsolti, az egészen felháborító, papa is azt mondja, itt ül mellettem a fotelben.

2012. szeptember 24. 20:33
Gerlóczy Márton
hvg.hu
„- Tudja miért a Matolcsy a kedvence ennek a kis Napóleonnak, Gréczy úr?

- Jaj, kedves Erzsi, nem Napóleon ő…

- Hát nem is, persze, csak ő hiszi azt.

- Dehogy hiszi azt!

- Na, mindegy! Azért, mert ő az egyetlen, aki kisebb nála, azért.

- Erzsi!

- Így van, és most már tényleg, most aztán már menjenek el, mert, amit ezek művelnek, Gréczy úr, kedves Zsolti, az egészen felháborító, papa is azt mondja, itt ül mellettem a fotelben, rokkantnyugdíjasok vagyunk mindketten, papa is mondja, hogy most aztán már azonnal takarodjon innen el ez a kis tetű…

- Erzsi, szeretném megkérni, hogy beszéljünk több tisztelettel egymásról, különben meg kell szakítanom a beszélgetést – mondja Gréczy úr, és sikerül lenyugtatnia Erzsikét, ami az összeomlások esetében csak nagyon ritkán fordul elő. Gréczy úr kérdez, Erzsike pedig megnyugszik.

- Mondja meg nekem, Erzsike, mi az, ami az ön életére is hatással van, tud-e mondani egyetlen olyan dolgot, ami segít nekünk megérteni az ön helyzetét?

- Hogyne tudnék! 1989-ben voltunk utoljára nyaralni a férjemmel – kiáltja Erzsike, és lecsapja a telefont.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kandeláber
2012. szeptember 28. 19:34
Nagyon jól lehet szórakozni zsótin és az ő kis védencein, majdnem akkora show, mint Gyurcsok volt a Budapest TV-n. Egyszer egy nyanya azt mondta neki? Drága Gyurcsány úr,mire a félig alvó Gyurcsok csak ennyit mondott: erőasen tessék koncentrálni.
vigyor
2012. szeptember 28. 19:32
Nincs viszonyítási alapom, az Echot nem nézem. ATV-t viszont igen, és klubrádiót is hallgatok, egyszerűen azért, mert valszeg azon kevesek közé tartozom, akit a vélemény egyezés nem inspirál semmire, mi több, egyszerűen unalmasnak tartom. Meg aztán, olyan jó hazugságon/csúsztatáson kapni őket:-)))) Viszont értem a betelefonálók, főleg a nyugdíjas betelefonálók lelkét. Az ő szocializációjuk ugyanis fekete-fehér a hatalomhoz. Vagy támogatják, vagy elutasítják, nincs átmenet. Nincs kérdés. Nincs tétovázás. Ezért is telefonálnak. És, bár Márgitka néni valszeg fizetett statiszta, de amit képvisel, az valós. Legalább is én így látom.
oskar
2012. szeptember 28. 19:31
A Kálmán Olga se kutya. A tegnapi Egyenes Beszédben a Miskolcról éhségmenetet végrehajtó egyénnek készített interjút. Szegény annyira szolidásris volt, hogy majdnem potyogtak a könnyei. De milyen sokat változna ha a Fidesz veszítene 2014-ben!!!!
marko11
2012. szeptember 28. 19:31
Valóban, az ATV (betelefonálós) műsoráról nem nehéz paródiát írni. Egyébként az író úr tipikus szdsz-es gyermek: a saját szavazóikat is lenézik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!