Népszava lájk pécsi szatír?

2013. április 09. 09:22

Vérlázító, hogy a baloldali sajtó az áldozat helyett a nemi erőszakoskodót félti. Az állítólag túlzó erőszakos hatósági intézkedéstől, nyomozástól.

2013. április 09. 09:22
Gémesi Gábor
freudhalottésszínházbajár

„Veress újságíró szaktárs arra panaszkodik a mai Népszavában, hogy miért indítottak »hajtóvadászatot« a hun származású pécsi erőszaktevő ellen. Aki péppé verte és meg akarta erőszakolni Páva Zsolt polgármester lányát. Emberünk hun, mert Nyerges, tehát lovas nemzet tagja. Ősei biztos lovakkal foglalkoztak, plö lókupecként.Abban igaza van a komcsinak kinéző szocdem lap munkatársának, hogy nemcsak fideszes alvezérek családtagjainak a támadóit kéne körözni. Nemcsak miattuk kéne felforgatni az országot. Egyenlő bánásmód.

Közben állítólag elfogták a perverzet, aki állítólag megsérült az TEK-akció során. Szegénykém! Kórházba kellett vinni, népszerűségére való tekintettel rendőri kísérettel. Áldozatához hasonlóan őt is össze kellett varrni, rakni. Remélem, hogy a Népszavások virággal a kezükben meglátogatják majd, Richard Field pedig fedezi költségeit. Ki is lehetne tüntetni. Kolompár után, nem szabadon.

Vérlázító, hogy a baloldali sajtó az áldozat helyett a nemi erőszakoskodót félti. Az állítólag túlzó erőszakos hatósági intézkedéstől, nyomozástól. »A rendet amúgy szakértelemmel, nem hajtóvadászattal szokás fenntartani - legalábbis jobb helyeken.« Jobb helyeken nem verik szét fiatal lányok arcát és nem akarják megerőszakolni őket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2016. január 15. 12:26
Veressnek és az összes cigányvédőnek annyit kívánok, hogy egy sötét utcán gerjedjen rájuk egy frissen szabadult 120 kilós kancigány.
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:33
a Népszavások megtalálták a lapraszerelt koporsójukat amelybe maguk üthetik a szeget.
micream
2013. április 12. 22:26
azt miért nem tartotta vérlázítónak a jobboldali sajtó, hogy a miniszterelnök szabadon engedett egy baltás gyilkost, valamilyen kétes anyagi haszon reményében. és azt miért nem tartotta vérlázítónak a jobboldali sajtó, hogy a kormánypárt elítélt gyilkost alkalmaz a lendvai utcai székházában?
freehckr
2013. április 12. 17:57
A posztkommunista baloldal, turbóliberális háziállataik és magyarellenes zsidóik uszítják a beilleszkedésre képtelen erőszakos cigányokat a magyarokra... állandóan azt mondják erre ezek a férgek, hogy ez „összeesküvés elmélet”, de lám, nem ez az első eset amikor elválik az ocsú a búzától...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!