10 biciklis bosszúság

2013. július 02. 13:43

A biciklizés egy életforma, melynek során – a szabadságérzés megtapasztalásán túl, – az ember megért valamit Az Élet Nagy Törvényszerűségeiből. És Murphy-t is jobban megismeri.

2013. július 02. 13:43
tízdolog
tízdolog

„A biciklizés egy életforma, melynek során – a szabadságérzés megtapasztalásán túl, – az ember megért valamit Az Élet Nagy Törvényszerűségeiből.  És Murphy-t is jobban megismeri.

1. A fehér transporterek vezetői utálják a bicikliseket és mindig szemrebbenés nélkül rád húzzák a kormányt.

2. Hiába készülsz fel akkurátusan mindenféle vízhatlan, kicsire összecsomagolható cuccal az esőre, biztos lehetsz benne, hogy akkor fog esni, amikor épp nincsenek nálad.

3. A japán turistacsoportokat MINDIG a bicikliút mellett teszi le a busz, hogy ne férj el.

4. Az andalgó párok MINDIG a bicikliúton andalognak.

5. Ha biciklizés közben boldogan állapítod meg, hogy jé, mennyi szerviz van errefelé, akkor is biztos, hogy a szerviztől legmesszebb kapsz defektet.

(...)

10. Akármennyi is a bosszúság, biciklizni az egyik legjobb dolog a világon. De néha jó kimérgelődni magunkat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cirmicica
2013. július 21. 22:47
És a szél mindig szemből fúj!!
Békafa őrnagy
2013. július 21. 22:44
Ez a kiválasztottság érzés teszi olyan visszataszitó elmebetegekké a divatbringázókat. A bicigli egy eszköz bazmeg, és jó lenne, ha letakarodnátok a picsába a járdáról, mert a gyaloglás legalább olyan haladó ökomicsodás életforma, mint a többszázezres divatbringázás, sisakos kazuárnak öltözve. Ezek a barmok semmit sem használnak rendeltetésszerűen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!