A baloldalnak hívott húsevő növény

2013. szeptember 19. 19:12

A baloldal vezetői, ha nem is flepnis kretének, de az ország politikai kulturálatlanságának drámájában a főszereplő Orbán mellett a darab illusztris, fontos mellékszereplői.

2013. szeptember 19. 19:12
Béndek Péter
1000 A Mi Hazánk

„4. A baloldal vezetői, ha nem is flepnis kretének, de az ország politikai kulturálatlanságának drámájában a főszereplő Orbán mellett a darab illusztris, fontos mellékszereplői -- vagy inkább kellékei. Velük esélytelen nem csak az ország, de a saját háztáji körzetük is. Esélytelen.

5. Orbán a magyar politikatörténet egyik legbaljósabb (mert egyszerre cinikus és eltökélt) figurája, a politikai gátlástalanságnak olyan Saljapinja, Paganinije, Darth Sidius-a, akit 120%-on pöfögve sem lehet legyőzni. Mesterházy és az Együtt-PM társelnökeinek, blogolóinak és sopánkodóinak baráti társasága távolról sem ismeri azt az akaratot (der Wille zur Macht), ami ezt az embert hajtja, nemhogy akár mindenüket összetéve reprodukálni tudnák azt. Szótlanul hagyják Orbán kötcsei mondatát, hogy itt 2014 után kezdenek el majd igazán megváltozni a dolgok, és ha így megy, bizony ezt is meg fogjuk látni, amíg ők a végtelen tehetségtelenségükben egymás után morzsolják el a napokat.

6. A baloldal ebben a szellemi, HR- és kulturális leosztásban csak úgy juthat valami vakszerencse folytán kormányra, ha Orbán egyik napról a másikra valamiért beleun. Nos, az a rossz hírem, hogy nem fog. Addig biztos nem, amíg le nem vadássza őket (minket) egyenként, ahogy Kövér mondta annak idején, kivéve azokat, akikre valamiért szüksége van a centrális erőtérben. Mint az MSZP-re ebben a formájában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fáskerti
2013. szeptember 20. 05:14
Ez azért tetszett: "...a baloldal csak megy tovább előre a zsákutcában, és közben már be is esteledett, zseblámpa nincs, "Attila" szeme meg még mindig nem világít."
Taxin
2013. szeptember 20. 02:25
De mi baja van az ördöng hegedűsével, "a virtuozitás első, soha utol nem ért mesterével"? http://fidelio.hu/klasszikus/magazin/niccolo_paganini Ostoba akarnok senki.
Taxin
2013. szeptember 20. 02:21
Tehetségtelen, viszont gyülölködő. Igazi baloldali köztársaságpárti demokrata.
Botos Menteur Máté
2013. szeptember 19. 21:16
Szögezzünk le néhány dolgot Béndek Péterről, a sértés legkisebb szándéka nélkül: 1. Nem ír jól. 2. Béndek úgy tesz, mintha lenne mit mondani, de nincs. 3. Béndek egész zagyvasága újságírásban harmatgyenge (epigonok epigonjainak epigonja), politikailag meg, szelíd szóval, komolytalan. Hát ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!