Magyarázzuk a bajait...

2013. szeptember 24. 18:51

Először is: ez még nem végleges választás – ez csak afféle időközi, amit ideiglenesen veszítettünk el.

2013. szeptember 24. 18:51
Joliet Jake Blues
Tutiblog

„Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges választás – ez csak afféle időközi, amit ideiglenesen veszítettünk el. Hogy most volt a bajai időközi önkormányzati választás, az nem jelent semmit. A Fidesz nem nyerte meg a választást, bárki megnézheti a Horváth Csaba facebook oldalán, hogy »az előzetes hírek szerint Baján a baloldali összefogás jelöltje Teket Melinda 68,5%-kal (magas részvétel mellett) nyerte az időközi választást... és nem szabad elbízni magunkat... az utat tudjuk, végig kell rajta menni és akkor leválthatjuk az Orbán rezsimet jövő tavasszal«. (...)

Ez!?... Ez nem veszítés, ez győzelem, csakhogy a fideszesek olyan furcsán írják a szavakat és mindennek az ellenkezője igaz. Csak tessék most úgy csinálni egy kicsit, mintha a Fidesz nyert volna Baján... de mostanában ne tessék bemenni az önkormányzatba... a kaput kiemelték... most átalakítják... nincs kapu... nem lehet bemenni... majd egy-két év múlva...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2013. szeptember 24. 21:46
Azért örülök, h a tutiblog képes volt olyan posztot írni, amelyben sem a tendenciákról, sem az ölég nyilvánvaló csalásról nem esik szó.
qccqccqcc
2013. szeptember 24. 20:42
Horváth Csaba:-) Édes istenem.... Mi a h betű? Jaj, ugye nem az, hogy hülye...
Cafka Margit
2013. szeptember 24. 20:13
egy teljességgel lényegtelen és jelentéktelen helyi képviselő választásból próbál világrengető ügyet faragni a teljes baloldal, veri habbá a semmit - feleslegesen... amennyire emlékszem 7 éve egy-két kivételtől eltekintve csak veszítenek, egy apróságot nem képesek elfogadni, pláne tenni ellene vagy változtatni rajta: sziszifuszi munkájukkal hihetetlenül sokat tettek ezekért az eredményekért, folyamatos vesztésükért... a medve és a nyuszika jut róluk eszembe: nyuszika te biztos sz..pni jársz ide...
nutyer
2013. szeptember 24. 19:58
"Nyerjük a magasságvesztést". Az ötvenes években ez volt a kötelező duma, ha zuhant a gép. Nyerjétek csak Attila, vaze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!