Bukottak (jelentés Orbániádából)

2013. szeptember 16. 07:57

A Fidesz elérkezettnek látja az időt, hogy beindítsa a szocialisták elnöke elleni támadásokat.

2013. szeptember 16. 07:57
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

De mit mondjanak valakiről, akit nem lehet direktben lekomcsizni, hiszen jóval fiatalabb Orbánnál, nem lehet oligarchának nevezni, hiszen nagyságrendekkel kisebb vagyonnal rendelkezik, mint akár egy közepes státuszú fideszes?

Hát persze: a »bukott baloldal«, már sokszorosan meghurcolt embereihez kell őt kapcsolni. Hogy Gyurcsány sportminiszter helyettese volt, és kiszolgálta Bajnait, amikor az miniszterelnökként hozta éppen rendbe a világválság napjaiban Magyarországot. Szegényes ötlet, szegényes fantázia.

És újra csak: az emberek lenézése.

Hogy azok úgyis buták, nem veszik észre a finkelsteini trükköt. Hogy nem jönnek rá, megint át akarják őket vágni. De most a trükkből - amelyből ők ezerszer többet dobtak be, mint Gyurcsány - még az ötlet is hiányzik. Azt gondolják, hogy immár elég két szó és két név: bukott bal, valamint Gyurcsány és Bajnai. És ezek ráhúzhatók bárkire, akár Mesterházyra is. Lehet, hogy ráhúzhatók. De azért, ha valakinek üres a zsebe előbb utóbb rájön mi folyik itt. És főként: miért. A hatalomért és a pénzért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alarik
2013. szeptember 16. 11:40
Jól van Németh, te ócska bolsevik, talán tanulmányozd az Orbán elleni küzdelmeteket kb 15 évre visszamenőleg, mielött kinyitod a lepénylesődet. Szarházi. És tökmindegy, hogy Mesterházy még csak 39 éves, ő is ugyanolyan ócska bolsevik, mint te, és ti ott az ún. demokratikus oldalon mindannyian. Továbbá, mivel Mesterházy, és az egész Maszop benne volt Gyurcsány bizalmi színjátékában 2006 őszén, mikor kitartottak mellette a tarthatatlan helyzet ellenére, valamint mert mindenben benne voltak, ami Gyurcsány országlása alatt történt, nem nehéz rájuk húzni a Gyurcsánnyal való közösségüket. Persze értem én, hogy nem csak ezt, hanem az egész 2002-2010 közti időszakot ti úgy kb mindenestül szeretnétek ktörölni a történelemből, de ez nem megy.
puszika
2013. szeptember 16. 11:29
Német elvtárs, a kommentekben megkapta járandóságát. Ég mint a rongy!
bsandor
2013. szeptember 16. 11:09
na és,talán mi vezettük be a karaktergyilkosságot vagy a kedves Ron,most visszakapjátok,nyasgem te bunkó patás
tetigi
2013. szeptember 16. 10:07
Ebből a némethpéteriádából* nem értem az „Orbániádából” kifejezést. Jelenteni lehet ugyanis Orbániából, vagy akár orbániádáról is, de Orbániádából: azt nem lehet. _____________ *Németh Péter az ország 4 legnagyobb (bár egyre inkább zsugorodó) napilapjának főszerkesztője, aki ezek szerint még magyarul sem tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!