Szovjet-komcsik az Együtt-PM-esek

2014. január 20. 11:38

Úgy fest a kép, mintha Kun Béla aktivistái lennének és épp bemásztak volna valamelyik Tasziló keresztnevű gróf rezidenciájának erkélyére.

2014. január 20. 11:38
Joliet Jake Blues
Tutiblog

Képecske járja be a magyar sajtót-netet, pár balfasz (elnézést a fotón látható csajoktól, rájuk valami más jelző kéne, de érjék be most ezzel a sértéssel) éppen a nagy kommunista Szovjetunió zászlaját tartja, ökölbe szorult seggükhöz tartozó bamba arccal, amit olyankor vág az ember, amikor az urológus keresi gumikesztyűben a gyulladt prosztatájukat. Ja, a Fidesz székházból lógatják. Ettől még úgy fest a kép, mintha Kun Béla aktivistái lennének és épp bemásztak volna valamelyik Tasziló keresztnevű gróf rezidenciájának erkélyére és most megmutatják a világnak, hogy mire is gondolnak orgazmus közben. Azt hallani róluk, hogy ők valójában az Együtt Pesti Műsor aktivistái és a képpel ellentétben nem kommunista szélsőbalosok, hanem akkora demokraták, mint ide Bilbao. Elsőre már azt se tudom, melyik csapat is ez az Együtt mi a fene. Jó a név. Jó a tiltott jelkép. Jó az ötlet, hogy most már nem náci a Fidesz, hanem komcsi. Az aktivisták ugyanis, bár úgy látszik a képen, ők a komcsik, állítólag azt akarták valójában jelezni, hogy a Fidesz a komcsi. Az hagyján, hogy ezek ilyen sötétek és hirtelen eszembe se jutott, hogy ki kicsoda és honnan hova ez az Együtt izé, Pesti Műsor, vagy mi, de írnom kell róla, mert helyzet van és a szóéhes olvasóink verbálisan akarják kibelezve látni őket. Hagyom a hentesmunkát a Bayer Zsoltra, inkább nézzünk a dolgok mögé, mert szánalmas a kép, undorító a zászló, szerencsétlenek a figurák, akik tartják, mintha azon gondolkodnának, hogy több pénzt kellett volna ezért kérni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. január 20. 19:17
Tutiblog? Fekete Pákó blogját szemléznétek inkább. Értelmesebb is, relevánsabb is.
feketemacska
2014. január 20. 19:14
Nem kellene ennyire irigyelni ezt a kis diákmunkát a fiataloktól.Sokan közülünk nem volnának képesek átmászni ilyen veszélyes kerítésen.Amúgy nem jön be mindennap ilyen tutti meló.Tüntetgetni, órák hosszat táblákat cipelve,rendkívül unalmas.Itt csak meg kell pöccenteni a média hírlesőit és már rögtön benn vagyunk a Tv-ben. Ha már a tandíj olyan magas,nem szégyen egy kis munka.
BőröndÖdön
2014. január 20. 18:20
Szerintem fordítva ülsz a lovon...
Lacc78
2014. január 20. 17:08
Ha Angela Merkel legközelebb Budapestre jön, fogadjátok őt náci zászlókkal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!