Nőideálunk Dúró Dóra!

2014. március 28. 15:22

Interjút készített az Elle Magazin Dúró Dórával, annak a pártnak a képviselőjével, amelynek elnöke úgy nyilatkozott egy-két évvel ezelőtt, hogy sóval hintik majd fel az RTL Klubot vagy székházának helyét.

2014. március 28. 15:22
Gerlóczy Márton
hvg.hu

Interjút készített az Elle Magazin Dúró Dórával, annak a pártnak a képviselőjével, amelynek elnöke úgy nyilatkozott egy-két évvel ezelőtt, hogy sóval hintik majd fel az RTL Klubot vagy székházának helyét, erre már nem emlékszem pontosan, de mindegy is, sóval hintenék fel az Elle szerkesztőségét is, ebben biztos vagyok, akárcsak az alábbiakban:

- az Elle szerkesztőségének tagjaitól olyan távol áll a Jobbik által képviselt izé, mint a Föld a Szíriusztól

- ugyanilyen távolságban van a Jobbik által képviselt izé a Sanoma médiabirodalom vezetőségétől

- ennél már valamelyest közelebb van az Elle szerkesztőségének tájékozatlanságból fakadó hülyesége ahhoz az izéhez, amit műveltebb körökben megengedhetetlen ostobaságnak/együgyűségnek neveznek

- és végül, de nem utolsósorban, mindezen távolságok közül a legnagyobb az Elle olvasói és a Jobbik által képviselt izé közti távolság.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. március 28. 21:25
Ez az önhittség már fáj. A gagyitévé védelme, szemben egy gyenge nővel egyszerűen nevetséges egy jobbra érdemes fiatalembertől.
kjkj945
2014. március 28. 17:13
Hó vég!
L.Casei
2014. március 28. 17:10
Dórival egy interjú? Izlés dolga.
freehckr
2014. március 28. 17:06
Ja, a sok hülyenáci... ráadásul már mind szembe megy veletek az autópályán, mi?! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!