Simon, aki tolvajnak is hülye volt

2014. március 11. 13:43

A legegyszerűbb zsebtolvajnak több esze volt, mint ennek a Simonnak.

2014. március 11. 13:43
Joliet Jake Blues
Tutiblog

„Közeledtek már a következő választások, amikor a korábban leszavazott oldal alelnökéről, nevezzük most Simon Gábornak, kiderült, hogy a szomszéd országocskában annyi pénze van a bankban, amennyit egy becsületes ember száz év alatt keres meg. Lett is nagy felfordulás. A másik politikai oldal persze örvendezett vala, mint Lázár, hogy Krisztus benézett a sírkamrájába. Az emberek csak röhögtek, hiszen nem történt más, mint amit mindig is sejtettek, de továbbra se szóltak semmit, csak hülye képeket gyártottak az internetre. Simon párttársai bamba képet vágtak és úgy beszéltek, mint ennek az országnak a legfurcsább és legérthetetlenebb figurája, egy Győzike nevű fél-analfabéta, akit szintén nem lehetett soha érteni, de legalább csúnya volt, mint az ördög öreganyja. De a mesénk legostobább szereplője mégiscsak ez a Simon volt. Ez a Simon nem dugdosta el a lopott pénzecskéjét, mint a többi rendes magyar politikus, offshore cégek számlájára a világ másik felén. Nem, ez a Simon a saját nevére betette a szomszéd ország bankjába. Persze semmilyen bevallásában nem szerepelt a temérdek pénz, még csak ki se mosta, mint a többi rendes ember. Amikor meg lebukott, akkor se mondott semmit. Csak pár nappal később afrikai  hamis útlevelet, a megtalált pénzhez kamu szerződéseket találtak ennek a buta Simonnak a cimbijénél, egy nemzetközileg körözött szélhámosnál, nevezzük most Welsz Tamásnak, aki ebben a furcsa  országban, pénz nélkül még légitársaságot is szerzett magának. Ez a Simon tehát annyira hülye volt, hogy nem dugta el a lopott pénzét, amikor lebukott, akkor egy szót sem szólt alelnökként a népeknek, majd egy szélhámoshoz fordult segítségért, aki persze feldobta, mint Kádár elvtárs Rajk elvtársat. Ez a hülye egy nagy párt vezető politikusa volt abban az országban, ahol a legegyszerűbb zsebtolvajnak több esze volt, mint ennek a Simonnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2014. március 12. 07:01
"Ez a Simon nem dugdosta el a lopott pénzecskéjét, mint a többi rendes magyar politikus, offshore cégek számlájára a világ másik felén. Nem, ez a Simon a saját nevére betette a szomszéd ország bankjába. Persze semmilyen bevallásában nem szerepelt a temérdek pénz, még csak ki se mosta, mint a többi rendes ember." Mindez csak azt a gyanút erősíti, hogy egy szervezet állt a tettes meg az eset mögött. Ennek a bizonyítékait igyekszik eltüntetni minden érintett, Simon, mind hithű kommunista, Mesterházi, mint a bűnszervezet éppen aktuális kápoja, és a többi megszólaló, akiket hasonló lebukás veszélye fenyeget. A legaljasabb, amit tehetnek az, hogy annak a magánnyugdíjpénztárivagyonnak a történetével próbálják igazolni a bűncselekményeiket, amivel Magyarországot sikerült kirántani a kötelezettszegési eljárás alól. Ahova ugyancsak a balliberális tettesek tolták Magyarországot. És mivel a lehívható euromilliárdok mértéke nagyban összefügg a kötelezettségszegési eljárás alól történt szabadulásunkkal, meglehetősen alantas dolog ezen károgniuk. Hol tartanánk, ha ezek az alakok itt regnálnának fölöttünk? Már rég kiárusították volna a Parlamentet meg a Dunántúlt.
bettega
2014. március 11. 21:13
itt van gáborunk pásszportja: https://www.facebook.com/millasreggeli/photos/a.139554566134119.31937.137197119703197/598585990230972/?type=1&theater
august
2014. március 11. 16:55
Szerintem téved a kedves cikkíró, ugyanis Simon Gábor nem az, aki tolvajnak is hülye. Ha egy pártbéli 126. emberről derülne ki ilyen, akkor esetleg lehetne így nevezni... No de ő a PÁRT 2. embere. Nem kellene elbagatellizálni ennyivel, szerintem ugyanis ezen a szinten, ezek az emberek azt hiszik magukról, hogy bármit megtehetnek büntetlenül.. Ugyanis hogy állhatna másként egy ilyen ember egy éhségmenet élére..
elfelejtette
2014. március 11. 16:22
2009-ben még ők voltak kormányon, gondolom, a sérthetetlenségben hitt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!