Megújult a Magyar Hírlap online oldalunk

2014. július 07. 15:13

Köszönhetően Széles Gábor nagyvállalkozó előrelátásának, a web világában, a polgári értékeket képviselő portál a XXI. századi webtechnológiát ölthette magára.

2014. július 07. 15:13
Ugodi Tibor
Magyar Hírlap

Mától egy teljesen megújult Magyar Hírlap online tekint Önre vissza a számítógép monitorján, a táblagépén, vagy éppen okostelefonján. A neve is megváltozott: magyarhirlap.hu.

Sokat dolgoztunk rajta, és köszönhetően Széles Gábor nagyvállalkozó előrelátásának, a web világában, a polgári értékeket képviselő portál a XXI. századi webtechnológiát ölthette magára, amelyben a Deltha Rendszerház volt segítségünkre.

Szerkezetében és olvashatóságát tekintve mától sokkal átláthatóbb az oldal, ellenben megőriztük és látványosabbá tettük a hagyományosan népszerű rovatokat. A változás viszont egy-két területen elkerülhetetlen volt. A törvényi szabályozás miatt az oldalon megjelenő cikkek és hírek véleményezése ezentúl csak a közösségi felületeken keresztül lehetséges, itt azonban több formában, Facebookon és Twitteren is megtehetik. Sajnos nem vállalhattuk annak ódiumát, hogy a számtalan negatív és sértő névtelen hozzászólás miatt a felelősséget a Magyar Hírlap vonja magára.

A másik szembetűnő változás, hogy a tartalom mától szebb képi és videó anyagokkal, animált GIF-fel jelenik meg. A szerkesztési elveink szerint a legfontosabb napi hírek minden rovat felső soraiban olvashatók ötös bontásban. A rovatok régebbi tartalmai, amelyek az új formátumú oldalon még nem kerültek fel, az „Archív” felületre kattintva megtalálhatók. Itt a régi Magyar Hírlap online felületét böngészhetik tovább.

A folyamat ezzel a lépéssel nem állt meg, mert az új oldalon számos egyéb webes alkalmazás és modern felület érhető el, mint a mobil fotózás világában kedvelt Instagram, a videómegosztó Youtube, és az óriás hírfolyam Twitter. És még nincs vége, mert rövid időn belül társoldalunk, az Echo Televízió is új köntösben lesz elérhető. Kedvelt műsoraikat, videóikat ezáltal szinte mindenhova magukkal vihetik, hiszen az új echotv.hu minden mobileszközre optimalizált lesz.

Köszöntöm Önöket a letisztult, és nem csak formájában megújult magyarhirlap.hu oldalon, amely reményeink szerint társukká válik a mindennapi hírfogyasztásban!

Ugodi Tibor

magyarhirlap.hu

(Közlemény)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dönci5
2016. április 30. 13:34
A szar az csak szar marad. De a benyalás a hülye gazdának tetszett.
várúr
2014. szeptember 14. 11:30
Ekkorát nyalni Széles bácsinak tán nem kéne. Ő a laptulajdonos, neki áll érdekében a korszerűsítés. Balról az örökös rinyát, jobbról a hízelgést rühellem.
várúr
2014. szeptember 14. 11:30
Nem mellesleg Széles "előrelátása" úgy tíz éve lett volna aktuális. Ez a mostani jövőbelátás inkább keserves okulás.
várúr
2014. szeptember 14. 11:30
Még csak annyit: ez a "tekint önre vissza" szimpla hírlapírói képzavar és ostobaság. A képernyő, stb. nem kukkol senkire. Mint a vártorony, mely "évszázadokra tekint vissza". Kevés bosszantóbb van ezeknél a buta közhelyeknél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!