Védekezés a terrortámadások ellen az EU-ban

2015. január 14. 10:54

A hivatalos bevándorló terrorista per pillanat még veszélyes, mert majdnem ugyanannyi joga van, mint egy EU állampolgárnak, de itt lehet a legkönnyebben lépni és itt fog is lépni az EU.

2015. január 14. 10:54
Dörnyei József
Gazdaságpolitika

„Az illegális bevándorlóként érkezőket az embercsempészek át tudják csempészni a határon, de a gyakorlatban nagyon nem mindegy a csempészeknek sem, hogy embercsempészet miatt kapnak pár év börtönt vagy terrorizmus vádjával 25 évet. A csempészett terrorista ráadásul ezeknek a bűnözőknek jó pontot jelent, ha feladják, akkor hálásak lesznek a hatóságok, pénzzel vagy mással. A sikeresen becsempészett terrorista kb. csak harmadértékű, mert gyakorlatilag kőrözött bűnözőnek felel meg, aki bármikor lebukik, ha bármi okból ellenőrzi a hatóság. Tehát kevéssé mobil és kevéssé megbízható, mert bármikor lebukhat.

A hivatalos bevándorló terrorista per pillanat még veszélyes, mert majdnem ugyanannyi joga van, mint egy EU állampolgárnak, de itt lehet a legkönnyebben lépni és itt fog is lépni az EU. Jelenleg a hivatalos bevándorlónak még joga van a bűnözéshez, beleértve a terrorizmust is. Ezen azonban könnyű változtatni, ezek az emberek nem EU polgárok, van hova kiutasítani őket. Amit az EU meg fog lépni, az az, hogy a hivatalos bevándorlók kiutasítását meg fogja könnyíteni és pl. terrorizmus vádjával különösebb indoklás nélkül ki lehet utasítani majd bárkit az EU-ból. A törvény valószínűleg úgy szól majd, hogy ha egy bevándorlót a terrorelhárítás v. bármelyik másik hatóság veszélyesnek nyilvánít, akkor azonnal ki kell rúgni az EU-ból örökre. Nem lesz majd jogi herce-hurca. Ez egy igen hatékony eszköz lesz majd a terroristák ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. január 14. 16:52
Jack Lindblad californiai szenátusi jelölt: a párizsi merényletek Netanjahu hatalomban tartását szolgálták 2015. január 14. 14:21 Hunhír.info Egyértelműen hamis zászlós manővernek tartja a párizsi gyilkosságokat Jack Lindblad, a californiai szenátus jelöltje. A politikus szerint a CIA és a MOSZAD segítségévek végrehajtott merénylet a Charlie Hebdo szatirikus hetilap és a zsidó szupermarket ellen az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu hatalomban tartása miatt történt. Ez az akció azt is jelentette, hogy Netanjahu egész Európának "bemutatta hüvelyujját" - fogalmazott. Lindblad említett egy menekülő autót amelyben a Moszad ügynöke ülhetett, és a 9/11- es manővernek minősítette a terroristák autóban felejtett személyi azonosítóját. Utalt arra is, hogy noha nem szívesen látott vendég volt Bibi az eseményeken követő felvonuláson, a zsidó vezér csak a kommunikációs lehetőséget vette figyelembe, hogy ott tolakodjon a világ vezető politikusai között. A politikus leszögezte: Barack Obama elnök nemzetbiztonsági tanácsadóira hallgatva azért nem utazott Párizsba, hogy ő tiszta maradhasson az eseményekkel kapcsolatosan. Obama távolmaradása is a támadások hitelességét kérdőjelezi meg - fogalmazott. Hunhír.info - PressTV
kuwiq
2015. január 14. 12:12
Ez egy qrva nagy tévedés. Ezek mind már az EU- ban született európai útlevéllel rendelkező polgárok, ha tetszik, ha nem. Az utóbbi merénylők francia iskolába jártak francia személyi igazolványuk vol, francia jogosítványuk és útlevelük. Láthatóan sokan nem értik a probléma lényegét.
Csigorin
2015. január 14. 11:43
"Jelenleg a hivatalos bevándorlónak még joga van a bűnözéshez, beleértve a terrorizmust is." Ekkora blodseget hogy kepes irastudo ember leirni? A masik: egy bizottsag radmutat hogy veszelyes, es kesz? Semmi "jogi hercehurca" vagy eljaras, vagy bizonyitek vagy ilyesmi? Ez kb a mccarthy fele amerikaellenes tevekenyseget vizsgalo bizottsag "szepemleku" mukodesehez merheto.
Antigoné
2015. január 14. 11:30
Nagyszerű. Épp úgy, mint a szabadság országa teszi kilenctizenegy óta. Mindenféle indoklás és jogi eljárás nélkül, terrorizmus gyanújával. Igazi jogállami megoldás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!