A deresre húzott GFG példája járjon mindnyájatok előtt!

2015. március 02. 10:13

Valóságos inkvizíció indult a Polgári Magyarország ellenségeinek felkoncolására.

2015. március 02. 10:13
Menyhárt doktor
Tutiblog

„Persze nem lehet az egész balhét a mérhetetlen ostobaságaival a közbeszédet immár cunamiszerűen elborító G. Fodor Gáborra kenni, de azért ő volt az, aki roppant ügyes időzítéssel a veszprémi kampány hajrájában megmondta a tutit, azaz hogy a Polgári Magyarország ideája egyszerű bullshit, a Fidesz-szavazó meg tövig bekaphatja – írtam múlt hétfőnamikor még egyáltalán nem volt ekkora divat géfodorozni. Azóta már mindenki géfodorozik, Bencsiktől Bayer Zsoltig. Valóságos inkvizíció indult a Polgári Magyarország ellenségeinek felkoncolására. Akkora vehemenciával, hogy az embernek már kedve lenne szegény páriává vált G. Fodor mellé állni. Ha nem lett volna tényleg akkora nagy baromság, amit leírt, és ha nem jött volna el az ideje, hogy egyszer és mindenkorra kőbe véssük: az antikommer oldalon NINCS politizálás ESZME nélkül.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apoa
2015. március 02. 14:48
Nem azért, de a G Fodorról már az elején lehetett látni, hogy nem egész tiszta a feje. Ezért lett belőle igazgató.
Viz Elek
2015. március 02. 14:25
Hagy idézzek egy dakota közmondást: Mondj igazat, betörik a fejed! Szegény G.F.G. most megtanulja, hogy illik a dakotákat komolyan venni.
Akitlosz
2015. március 02. 11:14
Megérdemli GFG. Nem fog zavarni, ha elhallgat(tatják).
Szúnyog
2015. március 02. 11:06
A GFG első g-je gnómot, vagy gettót jelent?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!