Orbán! Nyemcov vére a te kezeden is szárad!

2015. március 02. 10:55

Február 17-én fogadta Putyin elnököt, ezzel felbátorítva arra, hogy a gyilkosságot elrendelje – hiszen így már biztos lehetett abban, hogy teljesen mindegy hány politikai ellenfelét teszi el láb alól, Budapesten mindig szívesen fogadják majd.

2015. március 02. 10:55
Richard Field
Budapest Beacon

Nem fér kétség ahhoz, hogy meggyilkolása politikailag motivált tett volt, és hogy a személy aki azt megrendelte nem más volt, mint az ön barátja és üzletfele, Vlagyimir Putyin, az Orosz Föderáció elnöke. Egy dolog biztos, azzal hogy Putyin az eset kivizsgálását saját maga fogja felügyelni, biztos, hogy az igazi tetteseknek sohasem kell az igazságszolgáltatás elé állnia. Erre gondolt Ön múlt nyáron, amikor Oroszországot és az “illiberális demokráciát” dícsérte?

Amennyiben az oroszokkal szembeni EU-szankciók elleni nyilvános kiállásait tekintjük, és azt hogy február 17.-én fogadta Putyin elnököt, ezzel felbátorítva arra, hogy a gyilkosságot elrendelje – hiszen így már biztos lehetett abban, hogy teljesen mindegy, hány országot száll meg, hány újságírót börtönöz még be, hány politikai ellenfelét teszi el láb alól, Budapesten mindig szívesen fogadják majd – biztos vagyok abban hogy Nyemcov péntek este kiontott véréből az Ön kezére is jutott.

Bízom abban, hogy ez a gyilkosság alkalmat kínált Önnek arra, hogy az elmúlt évben folytatott kettős politikai játékát újra átgondolja. Imádkozom azért, hogy legyen bölcsessége és bátorsága arra, hogy Szijjártó külügyminiszter márciusi moszkvai látogatását (amelyet a Nyemcov meggyilkolása előtti napon jelentettek be) lemondja, ugyanakkor mindenféle politikai és gazdasági együttműködést megszakítson Putyin Oroszországával addig amíg Ukrajnában tartós fegyverszünet nem születik, a gyilkosokat igazságszolgáltatás elé nem állítják, és a joguralom illetve a demokrácia legalább nyomaiban visszaáll Oroszországban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. március 03. 11:04
"...Nyemcovnak az volt a veszte, hogy halála sokkal nagyobb hasznot hozhat Amerikának, mint élete. Világszerte elfogadták, hogy ő Putyin főkritikusa. Ha tehát Moszkva nyilvános hídján kivégzik, akkor ki más tehette, mint Putyin emberei. Erre azonban még az orosz ellenzék se vevő. Nyemcov meggyilkolásából sose lesz rendszerváltás Oroszországban, amit a CIA nagyon jól tudott. Akkor pedig mi végből a kivégzés? Egyértelmű, Putyin démonizálásának egy újabb fordulata. A CIA legújabb gyilkossága hazai fogyasztásra készült. Meg kell győzni az amerikaiakat, hogy Putyin Oroszországa veszélyt jelent Amerikára, veszélyt jelent az egész világra, ezért meg kell semmisíteni..."
Megbünhõdte már a nép
2015. március 03. 10:21
Nyemcov egy oroszok altal utált,amerikai penzalapokból taplálkozó, zsidó szarmazásu szószatyár volt. Semilyen politikai jelentõsége nem volt. Nekünk ugye ismerõs ez a fajta. M-on ezt Fodor Gabi, Ukrajnában Szenya Jacenyuk képviseli.
Peter8811
2015. március 03. 05:07
Idegességében így beszél egy CIA ügynök?
áfonya
2015. március 03. 02:17
Bár ki is volt a megbízó az a politikában benne van ,tudta hol lehet elejét venni az Orosz ország felégetésének. Tűzoltás megtörtént ,Kiterjedt tűzfészek kezdett kialakulni..Szélhámos magához akarta ragadni a forradalmat a hatalmat . Amerikai cia keze van az orosz nép lázításában,feltünő egy kaptafára megy végbe a lázítás Ukrajnában Görögöknél Oroszoknál ,no meg nálunk kezdtek háborogni a cia googfriend buzdítására .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!