Conchita vagy Orbán? Szavazz!

2015. május 20. 15:37

Ki/mi állítja nagyobb kihívás elé Európát: Orbán vagy a modern népvándorlás? Aki szerint Orbán, lelkesedjen Conchitáért, aki szerint a népvándorlás, viselje el Orbánt, Hollande-ot és leendő követőiket.

2015. május 20. 15:37
Bódis András
Válasz.hu

„A minap Lázár Jánosról beszélgettem egy – mondjuk így – konzervatív gondolkodóval. Azt találta mondani, hogy a Miniszterelnökséget vezető minisztert Csányi Sándor tette naggyá. Kerekedtek a szemeim. Mégpedig azzal – folytatta –, hogy kényszeresen reagált Lázár polipozásaira, uzsorásozásaira. Emlékszünk: az OTP-vezér egyszer azt mondta, hogy »Lázár tehetséges politikus, látjuk, milyen jól intézte a trafikügyet«, másszor azt, nem megnyugtató, hogy Lázár János személyében »olyan ember foglalkozik több százmilliárd forintnyi finanszírozással, aki egy kisváros gazdálkodását sem tudta rendben tartani«. Tény: néhány éve Lázár még jóval Csányi mögött szerepelt az így-úgy összetákolt befolyás-barométereken. Most meg ott liheg a nyakában; ezt elsősorban a pozíciójának köszönheti, de annak is, hogy az OTP első embere lényegében hivatalos ellenfelévé emelte, s vele rémisztgette az országot.

A tegnapi európai parlamenti Magyarország-vita után nagy a kísértés, hogy behelyettesítsem Lázár helyére Orbán Viktort, Csányi szerepébe pedig az európai balliberálisokat. Azzal, hogy »Európa« rendre a szőnyeg szélére állítja a magyar miniszterelnököt (ahova ő készségesen odaáll), hihetetlen módon fölértékeli egy tízmilliós tagállam elsőszámú vezetőjét. Ráadásul »Európa« igyekszik őt úgy kezelni, mint egy akarnok bunkót, aki még viselkedni sem tud a nagyok klubjában, ehhez képest Orbán meghallgat, válaszol, tisztelettel megköszön, satöbbi.(...)

Adva van tehát a hivatalos tabusítók csapata, amely az európai parlament zöldjeiből, liberálisaiból, szocialistáiból áll. Az ő eddigi legsikeresebb politikai-kulturális termékük nem más, mint a tegnapi Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjén újra istennőként ünnepelt Conchita Wurst. Conchita, ez a számítógéppel megrajzolt két-, három vagy négyértelműség. Szerintem ő nem elsősorban a családpárti konzervatívokat sérti, hanem azokat, akik attól még férfinak (nőnek) gondolják magukat, hogy a férfiakhoz (nőköz) vonzódnak. De ezt nem tudhatom. Amit látunk, hogy Conchita megalkotói Orbánt emelték hivatalos ellenfelükké, vele rémisztgetik Európát, Orbán pedig a modern népvándorlás következményeivel szembesít (ezt néha bántó leegyszerűsítéssel teszi, de legalább teszi). Egy kérdés maradt. Ki/mi állítja nagyobb kihívás elé Európát: Orbán vagy a modern népvándorlás? Aki szerint Orbán, lelkesedjen Conchitáért, aki szerint a népvándorlás, viselje el Orbánt, Hollande-ot és leendő követőiket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2015. május 21. 10:00
Hát nektek orbán, az tuti. Elölről hátulról alulról.
Mich
2015. május 21. 01:05
...tehát Simicska = Conchita...? (hiszen őt, a Gazdidat, próbáljátok szembeállítani Orbánnal...)
Nannyó
2015. május 20. 22:29
Egyszer néztem meg ezt a szakállas szörnyet, soha többet. Annyira megijedtem tőle, hogy napokig nem aludtam rendesen. Én félek az ilyen torz emberektől...
Rike
2015. május 20. 21:42
Baromság. A két dolognak semmi köze egymáshoz, tipikus orbánista kenés.Orbán egy negyedművelt és Simicska szép szavával: g.ci. Egyre kevésbé tűrik, mert nem beszéli a kultúremberek nyelvét. Ki fogják közösíteni, nincs az a normális politikus aki érdemben szóba állana vele. Sajnos rátok is elég rossz fényt vet. Végül is ti választottátok. Én, mi európaiak vagyunk, ti meg nem. Szar ügy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!