Szar ügy ez Zsolt!

2015. május 07. 15:06

Az interjúdat a Hír24-ben megkönnyeztem. Szólj a Viktornak! Nem kell Paks. Ott van az energiacella. Nem? Vigyázz magadra!

2015. május 07. 15:06
Csintalan Sándor
Facebook

Szar ügy ez Zsolt ! A szélsőjobb ügyben eszembe se jutottál. Magadra vetted a Te dolgod. Te Bayer Zsolt vagy. Izgalmasan tehetségesen író, kínlódó,szenvedő ember. A hazát szerető. Baromira nem értek egyet a következtetéseidel. Én örültem volna ha ott maradsz nálunk. Örültem amikor ott voltál a p8 ban. Fontos volt, mert kihívás volt. Most is az Vagy. Bár egyre kevésbé. Állj meg. Igyálj meg egy kávét. Nem Szaljai Csabára meg Péntek Orsolyára gondoltam. Elnézést kérek azoktól akiket nem említek. De nem véletlenül mondom amit mondok. Olvass! Az interjúdat a hír24 ben megkönnyeztem. Szólj a Viktornak! Nem kell Paks. Ott van az energiacella. Nem? Vigyázz magadra! Ölelés css

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2016. június 21. 21:49
Ennyiért, ennyit? Nagyon túlfizetnek, de azzal nem jár együtt az értelem.
tango47
2016. január 26. 19:22
Egy áruló az mindenkit elárul, csak ki kell várni.
lantose70
2015. szeptember 29. 10:47
Ez jó, jobbos cicaharc. Jót mulatok rajta, amikor ilyen intellektuális nehézsúlyúak esnek egymásnak. Csintalan az alapvető központozási és stiláris szabályokkal sincs tisztában. Bayer elegánsan ír és az interjúja is szellemes, csak hát eladta a lelkét egy szlovák rendszerámért és egy pártkönyvért. Volt ő már liberális, most éppen megint fideszes, de abból, amit ír, kitetszik, hogy tulajdonképpen jobbikos. A Csintalan meg átlátszó, nincsen neki színe, ő nem csinál belőle lelki ügyet és nem akarja megmagyarázni, hogy éppen arra hajlik, ahonnét a pénz fúj. Most éppen Louis felől fúj, de hát változhat még a széljárás, kiszámíthatalan a Kárpát-medence éghajlata.
Felcsuti Erik
2015. június 08. 10:53
"Szólj a Viktornak! Nem kell Paks. Ott van az energiacella. Nem?" Valoban. Mi van az energiacellatokkal, fideszgecik ??? :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!