Tabutéma

2015. május 26. 15:41

A közalkalmazottak, hivatalnokok, hatósági emberek nyilatkozati lehetőségét pedig központosították, az újságíróknak hosszú dzsungelharcot kell vívniuk annak érdekében, hogy végül válaszokat kapjanak kérdéseikre.

2015. május 26. 15:41
Nyerges Csaba
Kisalföld

A közalkalmazottak, hivatalnokok, hatósági emberek nyilatkozati lehetőségét pedig központosították, az újságíróknak hosszú dzsungelharcot kell vívniuk annak érdekében, hogy végül válaszokat kapjanak kérdéseikre, pedig az olajozott közérdekű tájékoztatás az államapparátus alapvető kötelessége lenne.

Bónuszként a független médiát különadóval és már-már betarthatatlan törvényekkel sújtják.

Ezért teljesen egyetértek Orbán Viktor miniszterelnök úrral: Magyarország számára valóban fontos a szólás- és véleményszabadság kérdése. Azt akarjuk, hogy ne legyenek tabutémák, és mi, polgárok dönthessük el, hogy miről beszélünk. Mindegyik javaslat követendő.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. május 31. 20:45
Szerintem a nagyobb cégeknél is meg van szabva, ki nyilatkozhat.
Wendriner
2015. május 27. 21:51
Kisalföld. Ugorgyunk!
Agricola
2015. május 27. 21:51
"Azt akarjuk, hogy ne legyenek tabutémák, és mi, polgárok dönthessük el, hogy miről beszélünk." Európában sok olyan ország van, ahol a holokauszt tagadást börtönnel büntetik. Nyerges Csaba úr is megütné a bokáját ha tagadná. De valószínűleg Nyerges Csaba úr sem gondolja komolyan, hogy a holokauszt tagadást ne büntessék börtönnel!
néhai Ch.Pilot
2015. május 27. 21:51
"... az újságíróknak hosszú dzsungelharcot kell vívniuk annak érdekében, hogy végül válaszokat kapjanak kérdéseikre." Kellene! Kellene, de nem teszik, hanem kitalálnak valamit, és leírják. Jobb esetben a saját fantáziájuk alapján, rosszabbikban - és ebből van több - megrendelésre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!