A szenny

2015. augusztus 06. 07:15

Ha tudni akarjuk, hol élünk, annak a Kocsis Máténak a véleményére kéne hagyatkoznunk, aki rendeletben tiltatta meg a kukázást, de a szatyrok lepakolását is.

2015. augusztus 06. 07:15
A szerk.
Népszabadság

„Misetics Bálint II. János Pál pápa téri lakos (és szociális aktivista) épp fordítva látja és írja: »Szemben Kocsis Mátéval én a téren lakom, és az az alapélményem, hogy amióta ott vannak a menekültek, hihetetlen nyugalom uralkodik.« Kiegészítenénk ezt más beszámolókkal, amelyek szerint késő esténként valóban hallani onnan furcsa hangokat: rengeteg menekültgyerek játszik ott. Jó hangok ezek. Ha van ott szenny, az a mi szégyenünk. A folyton cserélődő több száz ember, aki a Keleti pályaudvar közelében e téren tölt egy-egy estét, nem kapott eddig Budapesttől semmit, akár csak egy plusz mobil vécét sem.

Ha tudni akarjuk, hol élünk, annak a Kocsis Máténak a véleményére kéne hagyatkoznunk, aki rendeletben tiltatta meg a kukázást, de a szatyrok lepakolását is. Ő küldte rá a hatóságot a hajléktalanokra, rongyosokra. A rendőrök akkor azt mondták a hajléktalanoknak, menjenek inkább a szomszéd kerületbe. A migránsoknak ez pár országot jelent, de mennek is. Az Alkotmánybíróság később eltörölte Kocsis Máté rendelkezését, akinek mi sem hihetünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2015. augusztus 06. 15:11
Én letelepiteném őket az Újlipót városi Szent István parkba,és a VII.kerületi romkocsmák környékére,és a Gozsdu udvarba.Legalább a kis libsi gyerekeknek nem kell annyira messzire menni hogy "jót tegyenek" két buli közben.
Oldgóbé
2015. augusztus 06. 12:51
Nagyon vicces amikor a szenny ír másokról.
2015. augusztus 06. 12:44
Misetics Bálint utoljára mikor volt orvosnál, mert, hogy valami rendellenessége van vállon fölül, az kétségtelen! Persze, az is lehet, hogy ez a figura egy rossz kis provokátor, meg tudjuk be azt is, hogy meleg van!
magichorze
2015. augusztus 06. 11:24
tkeppen a szemetet szedo szoke, feher lany a hatterben horpaszto afrikai bevandorloval lehetne europa kovetkezo szimboluma is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!