Ez a fotó tökéletesen megmutatja Magyarországot

2015. augusztus 27. 12:54

Ott vagyunk a képen az egykedvűn szemlélődő rendőr mögött, ott vagyunk a kerítésbe gabalyodva, és ott vagyunk a határ túloldalán is szétszórva a világban.

2015. augusztus 27. 12:54
Jurenkó Ferenc
Jobbegyenes

Ha jól megnézzük ezt a fotót, rajta van ezen az elmúlt évtizedek összes értelmetlen beruházása a stadionoktól a völgyhídig és az összes politikus, Horn Gyulától Orbán Viktorig. De sajnos, ami ennél is sokkal szörnyűbb, hogy rajta vagyunk mi magunk is.

Ott vagyunk a képen az egykedvűn szemlélődő rendőr mögött, ott vagyunk a kerítésbe gabalyodva, és ott vagyunk a határ túloldalán is szétszórva a világban. Ez a fotó rólunk szól. Rólunk, magyarokról, a korrupt és romlott politikusainkról, a kudarcokról, az ötmillió határon túli magyarról és a már csak apolitikusan és szkeptikusan szemlélődő milliókról.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!