Bezárva a világba

2015. szeptember 18. 15:04

Hazai és külhoni sajtómunkások vált vállnak vetve alkotnak a szemünk láttára egy párhuzamos valóságot migráció témában.

2015. szeptember 18. 15:04
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor

Rendkívül helyzetek rendkívüli teljesítményeket inspirálnak.

A migránsválság újságírói tálalása egyik ámulatból a másikba ejt minket. Hazai és külhoni sajtómunkások vált vállnak vetve alkotnak a szemünk láttára egy párhuzamos valóságot. Ám még a legdöbbenetesebb média-produkciók közül is kiemelkedik az Index újságírójának, Tóth Gergelynek egyetlen mondata

„Most, hogy Orbán annyi szívatás után végre ki tudott csikarni egy csatát a menekültekből érdemes megjegyezni, hogy bármilyen, kerítés mögé zárt embertömeget fel lehet piszkálni akár a lázadásig is.”

Ami tehát Röszkén történt, azt Orbán Viktor provokálta ki. Többek között azzal, hogy egy kerítéssel bezárta az embertömeget – hova is? A Magyarországon kívüli világba? 

Lesz még tovább is? Lesz.

Az elfogultságnak, a valósággal szembeni vakságnak bizonyára nincs sem felső, sem alsó határa.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2017. április 27. 15:24
Grat.
SigSauer
2015. október 04. 02:18
Itt az ideje szancionalni kemenyen a mediumokat. Ezek az irasok az orszagnak kart okoznak. Olyan hangulatot keltenek, melyben csokken az orszag erdekervenyesito kepessege. Ez gyakorlatilag hazaarulas.
SigSauer
2015. október 04. 02:18
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Haza%C3%A1rul%C3%A1s
FridaySpider
2015. szeptember 24. 17:10
"Fáradt, éhes, elcsigázott" Nekem elég életerősnek, frissnek tűntek ahogy azokat az ötkilós köveket dobálták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!