Je suis #Pray for Paris

2015. november 14. 12:45

A világ még fel sem eszmélt a sokkból, azonban máris megjelentek a mások tragédiáján élősködők.

2015. november 14. 12:45
Original Spíler
Spíler

„A világ még fel sem eszmélt a sokkból, azonban máris megjelentek a mások tragédiáján élősködők. A lájkvadászok, akik minden emberi tragédiát kihasználnak önös érdekeikért. Ők voltak azok, akik rögtön  az első napon már lecserélték profilképeiket a szíriai felkelkelőkére. Ők voltak azok, akiknek kék-sárgában úszott az oldaluk, miközben Ukrajna véres polgárháborúba sodródott. Ők voltak azok, akik elsőként cserélték Je suis Charlie-ra profilképüket a facebookon. És a mai napon is ők azok, akik azonnal becsempészik politikai üzeneteiket az emberi gyászba. Mert soha semmiért nem tudnak igazán kiállni. Soha semmit nem tudnak igazán átérezni. Mert számukra ez csak egy életérzés. Ami eldobható. Lecserélhető.

Nem csinálhatunk kampányt az áldozatokból. A mai nap a gyászé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bambuci
2015. november 14. 23:47
Most akkor az ateistanak tartott europai polgartol varjak, hogy imadkozzanak az elhunytakert?! Meg a vegen megerjuk, hogy az ateista Europa megtanul imadkozni es talan megtelnek ujra a templomok is. Talan most jott el az a pont Europaban, hogy felismerik a hit a vallas kozossege formalo erejet.
csurcsányi
2015. november 14. 22:25
Spiler!Akikről írsz ezek az emberek a "lélekkufárok".
Vezetéknév Utónév
2015. november 14. 19:51
Imádkozás helyett józanságra és hatékony európai együttműködésre van szükség.
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 14. 16:43
Azt azért megkérdezném, hogy amikor Moszkvában haltak meg ártatlanok tucatjai (legalább nyolc alkalommal az ezredforduló óta) a politikai iszlám terrorja miatt, hány nagyvárosban rendeltek el gyásznapot, hány faszbukos profilnak lett orosz nemzetiszín a háttere, hány felhőkarcolót világítottak ki a szolidaritás jeléül? (A színkészlet ugyanaz, csak a sorrend más..) Avagy, pénteken Bejrútban 43 embert, köztük sok gyermeket öltek meg az úgynevezett Iszlám Állam terroristái, rájuk emlékezik-e valaki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!